Moje BIO pochoutky
50 nejchutnějších receptů
i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit u obchodních partnerů.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
139 Kč 104 Kč -25 %Ihned ke stažení
i: 20620 n: 24783949r: 7619Tištěná kniha
Brožovaná vazba
i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit v kamených knihkupectvích.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
199 Kč 99 Kč Výjimečná cenaZa tři a více týdnů
i Dodání této knihy může trvat 3-6 týdnů, ve výjimečných případech i déle nebo nemusí být dodána vůbec. Nedoporučujeme objednat ji spolu s jinými knihami, aby se neprodloužila dodací doba celé objednávky.
Poslední aktualizace skladu 14. 11. 2024 22:24
i: 20619 n: 24746517r: 7619 Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Kniha pro všechny, kteří chtějí vařit zdravě, přináší 50 chutných receptů z tzv. zdravých a BIO potravin. Zajímavé, jednoduché, většinou i rychle realizovatelné, ale chuťově velice atraktivní pokrmy z BIO surovin, budou mít chuť vařit i úplní začátečníci, ale neurazí ani velmi zkušené kuchaře.
Sleva 25 % končí za:
O Autorovi
Kolláriková ZdeňkaManažerka obchodu se zdravou výživou. Lektorka vzdělávacích kurzů, výživová poradkyně NUTRIS, registrovaná koučka MINDSET COACH. Je propagátorkou bio potravin a zdravého vaření. Přispívá do časopisů a novin. Spolupracuje se školami, stravovacími zařízeními, připravuje jídelníčky a receptury pro sportující děti a mládež, přednáší pro různé organizace. Od roku 2006 pořádá workshopy, kurzy vaření a o chutnávky, které se těší velké oblibě. Vymýšlí nové receptury. Má skutečný dar inspirovat a nadchnout a slučovat v kuchyni i zdánlivě neslučitelné. Tvoří pokrmy, které jsou zdravé, ale zároveň krásně vypadají a úžasně chutnají. Boří mýty o tom, že co je zdravé, není dobré.
Mach IvanJako vedoucí výzkumný a vývojový pracovník působil na mnoha pracovištích chemického a potravinářského průmyslu. Od sedmdesátých let se věnuje výživovému poradenství a odborné sportovní a dietologické publicistice. Je autorem mnoha titulů, překladů, odborných publikací a přednášek o výživě, rediguje výživu v odborném magazínu Musclee&Fitness od počátku vycházení. V osmdesátých letech působil jako př edseda Výboru svazu kulturistiky ČSTV, jako rozhodčí, trenér a manažer vrcholových sportovců. Nyní je lektorem řady vzdělávacích kurzů, odborným garantem akreditovaného kurzu Nutris(r) a přednáší výži vu na 1. lékařské fakultě UK, FSS Masarykovy univerzity v Brně a VŠ Palestra. Je prezidentem Aliance výživových poradců ČR a byl jmenován soudním znalcem v oboru výživy.