Moje BIO pochoutky
50 nejchutnějších receptů
i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit u obchodních partnerů.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
139 Kč 118 KčIhned ke stažení
i: 20620 n: 24783949r: 7619Tištěná kniha
Brožovaná vazba
i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit v kamených knihkupectvích.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
199 Kč 99 Kč Výjimečná cenaPoslední kusy
i
Poslední aktualizace skladu 29. 11. 2023 17:07
i: 20619 n: 24746517r: 7619
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Kniha pro všechny, kteří chtějí vařit zdravě, přináší 50 chutných receptů z tzv. zdravých a BIO potravin. Zajímavé, jednoduché, většinou i rychle realizovatelné, ale chuťově velice atraktivní pokrmy z BIO surovin, budou mít chuť vařit i úplní začátečníci, ale neurazí ani velmi zkušené kuchaře.
Proč nakupovat u nás?
Doprava nad
700 Kč zdarma
O Autorovi
Kolláriková ZdeňkaManažerka obchodu se zdravou výživou. Lektorka vzdělávacích kurzů, výživová poradkyně NUTRIS, registrovaná koučka MINDSET COACH. Je propagátorkou bio potravin a zdravého vaření. Přispívá do časopisů a novin. Spolupracuje se školami, stravovacími zařízeními, připravuje jídelníčky a receptury pro sportující děti a mládež, přednáší pro různé organizace. Od roku 2006 pořádá workshopy, kurzy vaření a o chutnávky, které se těší velké oblibě. Vymýšlí nové receptury. Má skutečný dar inspirovat a nadchnout a slučovat v kuchyni i zdánlivě neslučitelné. Tvoří pokrmy, které jsou zdravé, ale zároveň krásně vypadají a úžasně chutnají. Boří mýty o tom, že co je zdravé, není dobré.
Mach IvanJako vedoucí výzkumný a vývojový pracovník působil na mnoha pracovištích chemického a potravinářského průmyslu. Od sedmdesátých let se věnuje výživovému poradenství a odborné sportovní a dietologické publicistice. Je autorem mnoha titulů, překladů, odborných publikací a přednášek o výživě, rediguje výživu v odborném magazínu Musclee&Fitness od počátku vycházení. V osmdesátých letech působil jako př edseda Výboru svazu kulturistiky ČSTV, jako rozhodčí, trenér a manažer vrcholových sportovců. Nyní je lektorem řady vzdělávacích kurzů, odborným garantem akreditovaného kurzu Nutris(r) a přednáší výži vu na 1. lékařské fakultě UK, FSS Masarykovy univerzity v Brně a VŠ Palestra. Je prezidentem Aliance výživových poradců ČR a byl jmenován soudním znalcem v oboru výživy.