0 Ks
0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Udíme a grilujeme

smokery a multifunkční grily

- 25 % z DMOC
Udíme a grilujeme
Tištěná kniha
Šitá vazba
i
Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit v kamených knihkupectvích.

Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
349  262  -25 %
Ušetříte 87 
Sklademi

Poslední aktualizace skladu 12. 12. 2024 17:37
i: 40786 n: 27132362r: 12454
Poškozená kniha i
Poškození knihy nemá žádný vliv na obsah. Kniha může mít například zažloutlé či vybledlé listy, natrženou nebo odřenou obálku, mírně naražené rohy či jiné podobné mechanické poškození, které však nebrání jejímu přečtení.

Více informací o poškozených knihách naleznete zde.
Šitá vazba
i
Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit na našem e-shopu.

Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
349  209 
Ušetříte 140 
Skladem
i: 40916 n: 27132362_Dr: 12454
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako je tomu u témat spojených s grilováním a barbecue. Vedle stále stoupajícího množství nově vznikajících metod a technik přípravy pokrmů a s tím souvisejících kreativních receptů stojí v popředí popularity tohoto hobby možnost zpomalení po hektickém všedním dnu, příprava jídla na čerstvém vzduchu, společná setkávání s rodinou a přáteli a v neposlední řadě uspokojení prapůvodních instinktů spojených s ohněm a kouřem.
 
S rostoucí oblibou grilování se u nadšených příznivců tohoto koníčku automaticky dostávají do ohniska zájmu také speciální způsoby přípravy pokrmů, jako například barbecue.
Při barbecue se pokrmy připravují s využitím postupů založených na nižším žáru, které spočívají v udržování konstantních teplot v rozmezí 90 až 120 °C a při kterých se na ohni přímo spaluje dřevo. K takové přípravě se většinou používá multifunkční gril zvaný smoker, který nám umožňuje přímou kontrolu ohně, a tím i žáru a teplot v místě, kde se pokrmy grilují.
 
Touto knihou se vám dostává do ruky přehled různých typů multifunkčních grilů a udíren, pomůcek a příslušenství i tipů a triků k udržování požadované teploty, stejně jako obsáhlá část s recepty tak, abyste brzy i vy mohli jako pravý „pitmaster“ na své zahradě úspěšně prezentovat ohromující výsledky svého barbecue umění a nabídnout lahůdky, jako je klasické trhané vepřové se salátem coleslaw, sladká a kořeněná žebírka, BBQ volská líčka, cheeseburger s whisky BBQ omáčkou, sladká a pikantní žebra, hot wings, trhaný kuřecí burger, uzený losos, uzený bramborový salát či bylinkový chléb.

Must-have grilovací sezóny!

Sleva 25 % končí za:

Z obsahu knihy Udíme a grilujeme

Předmluva                                                                                                                             
 
ZÁKLADY                                                                                                                             
 Průvodce smokery                                                                                                                
Tipy na používání                                                                                                                 

RECEPTY                                                                                                                           
 
OMÁČKY, DIPY A RUBY                                                                                                     
Základní BBQ rub                                                                                                                 
Asijský rub                                                                                                                            
Kávový rub                                                                                                                           
Uzená slaninová sůl                                                                                                             
Vlastnoručně připravené chipotle a prášek z uzené papriky                                               
BBQ omáčka s whisky                                                                                                         
BBQ omáčka Guinness®                                                                                                            
BBQ omáčka s kávou a chilli                                                                                               
Malinový kečup                                                                                                                    
Uzená salsa z manga                                                                                                          
Sýrová chilli omáčka                                                                                                            
Červená chimichurri                                                                                                             
Pikantní kovbojské máslo s rajčatovým protlakem                                                              
Máslo s bílým vínem                                                                                                            
 
PŘEDKRMY A FINGER FOOD                                                                                           
 Kachní prsa s medovou glazurou a kandovanými vlašskými ořechy                                
Crostini s drůbežím salátem                                                                                              
Grilovaná rajská polévka s uzenou buvolí mozzarellou                                                    
Masové kuličky                                                                                                                 
Bruschetta s melounem, sýrem feta a mátovým dresinkem                                   
Pimientos plněné klobásou s fenyklem                                                                  
Antipasti z grilu                                                                                                       
Zauzené carpaccio z červené řepy                                                                        
 
HLAVNÍ CHODY                                                                                                                  
Klasické trhané vepřové se salátem coleslaw z grilu                                                          
Buckboard bacon (marinovaná slanina z krkovice)                                                            
Sweet & spicy ribs (sladká a kořeněná žebírka)                                                                 
Speed ribs (rychlá žebírka)                                                                                                 
Středomořská plněná pečeně                                                                                             
Vepřové steaky ve stylu St. Louis                                                                                       
Jamajský „jerk“ vepřový bůček s uzenou salsou z manga                                                  
Slaninová bomba s čedarem, višněmi a smaženou cibulkou                                             
Porchetta                                                                                                                            
Hrubá klobása grilovaná v rybízové šťávě                                                                         
Asijský glazovaný selečí bůček                                                                                          
Pork belly burnt ends v memphiském stylu                                                                        
Pozpátku grilovaný steak ze „side fireboxu“                                                                        
Brisket s BBQ omáčkou Guinness®                                                                                    
Reuben sendvič s brisketem                                                                                               
Plněná rolovaná pečeně z flank steaku                                                                              
BBQ volská líčka                                                                                                                 
Trhané hovězí maso s BBQ omáčkou s kávou a chilli                                                       
Cheesburger na cedrovém prkénku s BBQ omáčkou s whisky                                         
Choripan                                                                                                                            
Kuře na pivní plechovce s bílým vínem                                                                             
Hot wings                                                                                                                           
Dip ze sýra s modrou plísní                                                                                               
Trhaný kuřecí burger                                                                                                         
Jehněčí koruna s červenou chimichurri                                                                   
 
RYBY                                                                                                                                   
Zlaté makrely                                                                                                                       
Pstruh grilovaný na plátcích citronu                                                                                    
Uzený losos                                                                                                                        
Filet z mořského vlka s jablečno-hořčičnou zavařeninou                                                   
Bagel s trhaným lososem a medovo-hořčično-koprovou omáčkou                                    

PŘÍLOHY A VEGETARIÁNSKÁ JÍDLA                                                                              
Špičaté zelí na cedrovém prkénku s krustou ze sýra s modrou plísní                                 
Batátové noky na cedrovém prkénku                                                                                  
Coleslaw z grilu                                                                                                                   
Zelí na pivní plechovce                                                                                                       
Uzený bramborový salát na rýnský způsob                                                                        
Vajíčkový salát z horkého kouře                                                                                         
Sýr uzený studeným kouřem                                                                                              
Mac & cheese s garnáty                                                                                                     
Ananas uzený 6 hodin                                                                                                        
Vodní meloun na grilu                                                                                                         
Bylinkový trhací chléb                                                                                                         
Kukuřičný chléb z litinové pánve                                                                                        
 
DEZERTY                                                                                                                          
Crumble s jablky a pomeranči                                                                                             
Sladký opičí chléb                                                                                                               
S’mores s banány a broskvemi                                                                                           
Pečená Aljaška s bobulovitým ovocem flambovaným ginem                                             
Šneky s nugátem a višněmi z litinové pánve                                                                     
Buchty se švestkovými povidly                                                                                          
 
Rejstřík                                                                                                                                 
O autorovi                                                                                                                            
Poděkování                                                                                                                         

Tištěná kniha

Datum vydání: 13.08.2021
Katalogové číslo: K509
ISBN: 978-80-271-3236-2
Formát / stran: 210×260, 160 stran
Nakladatel: Grada

Poškozené knihy


Poškození knihy nemá žádný vliv na obsah. Kniha může mít například zažloutlé či vybledlé listy, natrženou nebo odřenou obálku, mírně naražené rohy či jiné podobné mechanické poškození, které však nebrání jejímu přečtení.

Více informací o poškozených knihách naleznete zde.
- 25 % z DMOC i
DMOC = Doporučená maloobchodní cena
Udíme a grilujeme

Tištěná kniha

Datum vydání: 13.08.2021
Katalogové číslo: K509
ISBN: 978-80-271-3236-2
Formát / stran: 210×260, 160 stran
Jazyk: Čeština
Nakladatel: Grada

Udíme a grilujeme

smokery a multifunkční grily

Tištěná kniha
Šitá vazba
i
Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit v kamených knihkupectvích.

Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
349  262  -25 %
Ušetříte 87 
Sklademi

Poslední aktualizace skladu 12. 12. 2024 17:37
i: 40786 n: 27132362r: 12454
Poškozená kniha i
Poškození knihy nemá žádný vliv na obsah. Kniha může mít například zažloutlé či vybledlé listy, natrženou nebo odřenou obálku, mírně naražené rohy či jiné podobné mechanické poškození, které však nebrání jejímu přečtení.

Více informací o poškozených knihách naleznete zde.
Šitá vazba
i
Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit na našem e-shopu.

Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
349  209 
Ušetříte 140 
Skladem
i: 40916 n: 27132362_Dr: 12454
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako je tomu u témat spojených s grilováním a barbecue. Vedle stále stoupajícího množství nově vznikajících metod a technik přípravy pokrmů a s tím souvisejících kreativních receptů stojí v popředí popularity tohoto hobby možnost zpomalení po hektickém všedním dnu, příprava jídla na čerstvém vzduchu, společná setkávání s rodinou a přáteli a v neposlední řadě uspokojení prapůvodních instinktů spojených s ohněm a kouřem.
 
S rostoucí oblibou grilování se u nadšených příznivců tohoto koníčku automaticky dostávají do ohniska zájmu také speciální způsoby přípravy pokrmů, jako například barbecue.
Při barbecue se pokrmy připravují s využitím postupů založených na nižším žáru, které spočívají v udržování konstantních teplot v rozmezí 90 až 120 °C a při kterých se na ohni přímo spaluje dřevo. K takové přípravě se většinou používá multifunkční gril zvaný smoker, který nám umožňuje přímou kontrolu ohně, a tím i žáru a teplot v místě, kde se pokrmy grilují.
 
Touto knihou se vám dostává do ruky přehled různých typů multifunkčních grilů a udíren, pomůcek a příslušenství i tipů a triků k udržování požadované teploty, stejně jako obsáhlá část s recepty tak, abyste brzy i vy mohli jako pravý „pitmaster“ na své zahradě úspěšně prezentovat ohromující výsledky svého barbecue umění a nabídnout lahůdky, jako je klasické trhané vepřové se salátem coleslaw, sladká a kořeněná žebírka, BBQ volská líčka, cheeseburger s whisky BBQ omáčkou, sladká a pikantní žebra, hot wings, trhaný kuřecí burger, uzený losos, uzený bramborový salát či bylinkový chléb.

Must-have grilovací sezóny!

Sleva 25 % končí za:

Z obsahu knihy Udíme a grilujeme

Předmluva                                                                                                                             
 
ZÁKLADY                                                                                                                             
 Průvodce smokery                                                                                                                
Tipy na používání                                                                                                                 

RECEPTY                                                                                                                           
 
OMÁČKY, DIPY A RUBY                                                                                                     
Základní BBQ rub                                                                                                                 
Asijský rub                                                                                                                            
Kávový rub                                                                                                                           
Uzená slaninová sůl                                                                                                             
Vlastnoručně připravené chipotle a prášek z uzené papriky                                               
BBQ omáčka s whisky                                                                                                         
BBQ omáčka Guinness®                                                                                                            
BBQ omáčka s kávou a chilli                                                                                               
Malinový kečup                                                                                                                    
Uzená salsa z manga                                                                                                          
Sýrová chilli omáčka                                                                                                            
Červená chimichurri                                                                                                             
Pikantní kovbojské máslo s rajčatovým protlakem                                                              
Máslo s bílým vínem                                                                                                            
 
PŘEDKRMY A FINGER FOOD                                                                                           
 Kachní prsa s medovou glazurou a kandovanými vlašskými ořechy                                
Crostini s drůbežím salátem                                                                                              
Grilovaná rajská polévka s uzenou buvolí mozzarellou                                                    
Masové kuličky                                                                                                                 
Bruschetta s melounem, sýrem feta a mátovým dresinkem                                   
Pimientos plněné klobásou s fenyklem                                                                  
Antipasti z grilu                                                                                                       
Zauzené carpaccio z červené řepy                                                                        
 
HLAVNÍ CHODY                                                                                                                  
Klasické trhané vepřové se salátem coleslaw z grilu                                                          
Buckboard bacon (marinovaná slanina z krkovice)                                                            
Sweet & spicy ribs (sladká a kořeněná žebírka)                                                                 
Speed ribs (rychlá žebírka)                                                                                                 
Středomořská plněná pečeně                                                                                             
Vepřové steaky ve stylu St. Louis                                                                                       
Jamajský „jerk“ vepřový bůček s uzenou salsou z manga                                                  
Slaninová bomba s čedarem, višněmi a smaženou cibulkou                                             
Porchetta                                                                                                                            
Hrubá klobása grilovaná v rybízové šťávě                                                                         
Asijský glazovaný selečí bůček                                                                                          
Pork belly burnt ends v memphiském stylu                                                                        
Pozpátku grilovaný steak ze „side fireboxu“                                                                        
Brisket s BBQ omáčkou Guinness®                                                                                    
Reuben sendvič s brisketem                                                                                               
Plněná rolovaná pečeně z flank steaku                                                                              
BBQ volská líčka                                                                                                                 
Trhané hovězí maso s BBQ omáčkou s kávou a chilli                                                       
Cheesburger na cedrovém prkénku s BBQ omáčkou s whisky                                         
Choripan                                                                                                                            
Kuře na pivní plechovce s bílým vínem                                                                             
Hot wings                                                                                                                           
Dip ze sýra s modrou plísní                                                                                               
Trhaný kuřecí burger                                                                                                         
Jehněčí koruna s červenou chimichurri                                                                   
 
RYBY                                                                                                                                   
Zlaté makrely                                                                                                                       
Pstruh grilovaný na plátcích citronu                                                                                    
Uzený losos                                                                                                                        
Filet z mořského vlka s jablečno-hořčičnou zavařeninou                                                   
Bagel s trhaným lososem a medovo-hořčično-koprovou omáčkou                                    

PŘÍLOHY A VEGETARIÁNSKÁ JÍDLA                                                                              
Špičaté zelí na cedrovém prkénku s krustou ze sýra s modrou plísní                                 
Batátové noky na cedrovém prkénku                                                                                  
Coleslaw z grilu                                                                                                                   
Zelí na pivní plechovce                                                                                                       
Uzený bramborový salát na rýnský způsob                                                                        
Vajíčkový salát z horkého kouře                                                                                         
Sýr uzený studeným kouřem                                                                                              
Mac & cheese s garnáty                                                                                                     
Ananas uzený 6 hodin                                                                                                        
Vodní meloun na grilu                                                                                                         
Bylinkový trhací chléb                                                                                                         
Kukuřičný chléb z litinové pánve                                                                                        
 
DEZERTY                                                                                                                          
Crumble s jablky a pomeranči                                                                                             
Sladký opičí chléb                                                                                                               
S’mores s banány a broskvemi                                                                                           
Pečená Aljaška s bobulovitým ovocem flambovaným ginem                                             
Šneky s nugátem a višněmi z litinové pánve                                                                     
Buchty se švestkovými povidly                                                                                          
 
Rejstřík                                                                                                                                 
O autorovi                                                                                                                            
Poděkování                                                                                                                         

Hodnocení čtenářů

Neověřené recenze: Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 368  -25 %
E-kniha 313  -25 %
Tištěná 224  -25 %
E-kniha 191  -25 %
Tištěná 337  -25 %
E-kniha 287  -25 %
Tištěná 224  -25 %
Tištěná 337  -25 %
E-kniha 287  -25 %
Tištěná 262  -25 %
E-kniha 223  -25 %

Přihlášení k newsletteru

Vyberte si prosím obory, které vás zajímají a my vám budeme zasílat informace o knihách přizpůsobené vašemu zájmu



















Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.
Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace



 

 

 
Síla hesla:
 

 
 

Fakturační adresa

Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.