0 Ks
0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Molekulární gastronomie

Avantgarda na vašem stole

Tištěná kniha
Pevná šitá vazba
Titul doprodán
r: 8771

Ukázky z E-knihy

První česká kniha o molekulární gastronomii je tu!
Molekulární gastronomie se stává v poslední době fenoménem a my vám přinášíme unikátní publikaci, která vám pomůže nahlédnout nejen pod pokličku této tajuplné alchymie! Mediálně známý propagátor molekulární gastronomie v Čechách a na Slovensku Petr Koukolíček vás provede historií, vysvětlí podstatu „molekulárního vaření“ a naučí vás připravit nevšední pochutiny, kterými šokujete své přátele. Dozvíte se, jak se vaří třeba v Alcronu a co je to molekulární mixologie. Tento solitérní a designový kus nesmí chybět ve vaší knihovně!

Proč nakupovat u nás?
99 %
titulů skladem
Ukázky
u většiny knih
Doprava nad
700 Kč zdarma
Objednávka
nad 700 Kč ZDARMA ZDARMA ZDARMA
do 700 Kč 49 Kč 85 Kč 99 Kč
Dobírka + 30 Kč + 30 Kč + 30 Kč


Ceny jsou uvedené včetně balného a DPH

Osobní odběr na pobočce v Praze a Brně je zdarma.

Z obsahu knihy Molekulární gastronomie

I. Úvod a historie
II. Kdo je kdo? Co je co?
Petr Koukolíček
Molekulární kuchyně
Techno-emocionální kuchyně
Foodpairing
Espumas a pěny
Pavel Býček
Avantgardní kuchyně
Sous vide
Martin Baťha
Progresivní mixologie
III. Popis textur
Sferifikace
Gelifikace
Popis textur a použitých látek
Porovnání textur
Karagenan
Gellan Guma
Agar-agar
Alginát sodný
Xantanová guma
Želatina
Metylcelulóza
Maltodextrin
Sójový lecitin
Kapalný dusík
IV. Recepty
V. Partneři a poděkování

Poškozené knihy


Poškození knihy nemá žádný vliv na obsah. Kniha může mít například zažloutlé či vybledlé listy, natrženou nebo odřenou obálku, mírně naražené rohy či jiné podobné mechanické poškození, které však nebrání jejímu přečtení.

Více informací o poškozených knihách naleznete zde.

Titul Molekulární gastronomie byl doprodán, nabízíme vám tématicky podobné tituly

Tištěná 152 
Tištěná 169 
E-kniha 144 
Tištěná 212 
E-kniha 180 
Tištěná 424 
E-kniha 360 
Tištěná 254 
E-kniha 216 

Molekulární gastronomie

Avantgarda na vašem stole

Tištěná kniha
Pevná šitá vazba
Titul doprodán
r: 8771
První česká kniha o molekulární gastronomii je tu!
Molekulární gastronomie se stává v poslední době fenoménem a my vám přinášíme unikátní publikaci, která vám pomůže nahlédnout nejen pod pokličku této tajuplné alchymie! Mediálně známý propagátor molekulární gastronomie v Čechách a na Slovensku Petr Koukolíček vás provede historií, vysvětlí podstatu „molekulárního vaření“ a naučí vás připravit nevšední pochutiny, kterými šokujete své přátele. Dozvíte se, jak se vaří třeba v Alcronu a co je to molekulární mixologie. Tento solitérní a designový kus nesmí chybět ve vaší knihovně!
Proč nakupovat u nás?
99 %
titulů skladem
Ukázky
u většiny knih
Doprava nad
700 Kč zdarma
Objednávka
nad 700 Kč ZDARMA ZDARMA ZDARMA
do 700 Kč 49 Kč 85 Kč 99 Kč
Dobírka + 30 Kč + 30 Kč + 30 Kč


Ceny jsou uvedené včetně balného a DPH

Osobní odběr na pobočce v Praze a Brně je zdarma.

Z obsahu knihy Molekulární gastronomie

I. Úvod a historie
II. Kdo je kdo? Co je co?
Petr Koukolíček
Molekulární kuchyně
Techno-emocionální kuchyně
Foodpairing
Espumas a pěny
Pavel Býček
Avantgardní kuchyně
Sous vide
Martin Baťha
Progresivní mixologie
III. Popis textur
Sferifikace
Gelifikace
Popis textur a použitých látek
Porovnání textur
Karagenan
Gellan Guma
Agar-agar
Alginát sodný
Xantanová guma
Želatina
Metylcelulóza
Maltodextrin
Sójový lecitin
Kapalný dusík
IV. Recepty
V. Partneři a poděkování

O Autorovi

Koukolíček Petr
Je „zapálený“ kuchař – propagátor molekulární gastronomie a spolumajitel gastronomické společnosti zabývající se cateringem a závodním stravováním v moderním pojetí, držitel ocenění VI ZIONÁŘ 2013 za přínos v gastronomii, výrobce přípravků značky MOLECULAR-BASE potřebných pro přípravu molekulárních technik, gastronomický poradce a experimentátor. Jeho práci jste mohli vidět v pořade ch Česko vaří s Pohlreichem, Zázraky přírody, Dobré ráno, Studio 6, ČT Déčko – Lovci záhad, Gejzír nebo Gondíci s.r.o., objevil se i v TV Markíza či časopise Reflex, poskytoval odborné poradenství pro pořad TV Prima Prostřeno. Jeho výtvory můžete ochutnat na různých gastronomických festivalech – Prima Fresh Festival Praha, Pardubice, Plzeň, Špilberk Food festival, Apetit festival Praha, Plzeň, Par dubice, Foodparade či na mnoha dalších privátních akcích.

Hodnocení čtenářů

Neověřené recenze: Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 169 
E-kniha 144 
E-kniha 129 
Tištěná 297 
E-kniha 252 
Tištěná 339 
E-kniha 288 
E-kniha 129 

Přihlášení k newsletteru

Vyberte si prosím obory, které vás zajímají a my vám budeme zasílat informace o knihách přizpůsobené vašemu zájmu



















Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.
Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace



 

 

 
Síla hesla:
 

 
 

Fakturační adresa

Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.