0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Biokuchařka

Maso, drůbež, zelenina
Tištěná kniha
Pevná šitá vazba
99
Poslední kusyi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů..

Poslední aktualizace skladu 26.9.2017 0:06
i: 16879 n: 24729831r: 5759
Thomas Thielemann, šéfkuchař ve "Wirtshaus zum Herrmannsdorfer Schweinsbräuu" v Glonnu u Mnichova, představuje bohatství prosté, přírodní kuchyně na bázi biopotravin. Klade zejména velký důraz na to, aby se pokrmy připravovaly rychle a nebyly příliš nákladné. Jeho recepty jsou srozumitelné, přehledné a doprovázejí je praktické tipy, aby se příprava zaručeně podařila. Přejeme vám mnoho úspěchů při vaření z biopotravin. Dobrou chuť!

Z obsahu knihy Biokuchařka

Biomaso
Biomaso - ten největší požitek!
Moje recepty
Telecí maso
Hovězí maso
Vepřové maso
Jehněčí a kůzlečí maso
Příloha
Základní recepty
Druhy přípravy

Biodrůbež
Biodrůbež je prostě vynikající!
Moje recepty
Příloha
Základní recepty
Druhy přípravy

Biozelenina
Biozelenina - potraviny špičkové kvality
Moje recepty
Příloha
Základní recepty
Sezonní kalendář zeleniny
Tajemství zeleniny

Seznam receptů

O autorovi

Tištěná kniha

Datum vydání: 25. 10. 2010
Katalogové číslo: 2209
ISBN: 978-80-247-2983-1
Formát / stran: 163×235, 216 stran
Biokuchařka

Tištěná kniha

Datum vydání: 25. 10. 2010
Katalogové číslo: 2209
ISBN: 978-80-247-2983-1
Formát / stran: 163×235, 216 stran

Biokuchařka

Maso, drůbež, zelenina
Thomas Thielemann, šéfkuchař ve "Wirtshaus zum Herrmannsdorfer Schweinsbräuu" v Glonnu u Mnichova, představuje bohatství prosté, přírodní kuchyně na bázi biopotravin. Klade zejména velký důraz na to, aby se pokrmy připravovaly rychle a nebyly příliš nákladné. Jeho recepty jsou srozumitelné, přehledné a doprovázejí je praktické tipy, aby se příprava zaručeně podařila. Přejeme vám mnoho úspěchů při vaření z biopotravin. Dobrou chuť!
Tištěná kniha
Pevná šitá vazba
99
Poslední kusyi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů..

Poslední aktualizace skladu 26.9.2017 0:06
i: 16879 n: 24729831r: 5759

Z obsahu knihy Biokuchařka

Biomaso
Biomaso - ten největší požitek!
Moje recepty
Telecí maso
Hovězí maso
Vepřové maso
Jehněčí a kůzlečí maso
Příloha
Základní recepty
Druhy přípravy

Biodrůbež
Biodrůbež je prostě vynikající!
Moje recepty
Příloha
Základní recepty
Druhy přípravy

Biozelenina
Biozelenina - potraviny špičkové kvality
Moje recepty
Příloha
Základní recepty
Sezonní kalendář zeleniny
Tajemství zeleniny

Seznam receptů

O autorovi

Hodnocení čtenářů

Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 99
E-kniha 169
Tištěná 219
E-kniha 186
Tištěná 199
E-kniha 169
Tištěná 189
E-kniha 118
Tištěná 199
E-kniha 169

Novinky a akční nabídky knih

Přeji si být informován o novinkách


















Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace

 




Síla hesla:
 

 

Fakturační adresa

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace