0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Chemie na talíři

Chemie na talíři
E-kniha
ePUB, PDF, Kindle
339  288  -15 %
Ihned ke stažení
i: 42135 n: 27145409r: 12108
Tištěná kniha
 
399  339  -15 %
Sklademi

Poslední aktualizace skladu 09. 12. 2022 15:59
i: 41163 n: 27128815r: 12108
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
„Nikdy nevěř chemikovi, který neumí vařit.“ Co se stane, když pustíte do kuchyně někoho, kdo se vyzná v chemii? Bude výsledkem chutné jídlo, nebo exploze? V případě Ondřeje Dvořáka vám garantujeme to první, a nádavkem dostanete ještě obrovské množství překvapivých, zábavných, zajímavých a fundovaných informací o tom, jaké chemické a fyzikální procesy jsou odpovědné za středně propečený hovězí steak, omamnou vůni smaženého řízku, křupavou zeleninu, nadýchaný popcorn nebo tu nejlepší domácí zmrzlinu… vzorce ještě nikdy nebyly tak přístupné a zábavné!

Držíte v rukou knihu, která nabízí skutečně pestré čtení. Výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda vystřídá exkurz do zákoutí mongolské kuchyně. Od popisu principu vnímání chutí se dostaneme k tomu, proč jsou některé papričky opravdu hodně pálivé, dozvíme se, za co je v kuchyni odpovědná Maillardova reakce a jen tak mimochodem se naučíme, jak připravit steak podle našich představ. I taková totiž může být chemie: skutečně praktická věda, úzce propojená s našimi každodenními životy.

Proč nakupovat u nás?
99 %
titulů skladem
Ukázky
u většiny knih
Doprava nad
700 Kč zdarma
Objednávka
nad 700 Kč ZDARMA ZDARMA ZDARMA
do 700 Kč 49 Kč 84 Kč 95 Kč
Dobírka + 30 Kč + 30 Kč + 30 Kč


Ceny jsou uvedené včetně balného a DPH

Osobní odběr je ZDARMA

Tištěná kniha

Datum vydání: 19.11.2021
Katalogové číslo: 63601
ISBN: 978-80-271-2881-5
Formát / stran: 163×235, 208 stran

E-kniha

Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 10.73MB | 6.04MB | 12.61MB
Druh ochrany: Sociální ochrana

Poškozené knihy


Poškození knihy nemá žádný vliv na obsah. Kniha může mít například zažloutlé či vybledlé listy, natrženou nebo odřenou obálku, mírně naražené rohy či jiné podobné mechanické poškození, které však nebrání jejímu přečtení.

Více informací o poškozených knihách naleznete zde.
Chemie na talíři

Tištěná kniha

Datum vydání: 19.11.2021
Katalogové číslo: 63601
ISBN: 978-80-271-2881-5
Formát / stran: 163×235, 208 stran
Jazyk: Čeština

E-kniha

Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 10.73 MB | 6.04 MB | 12.61 MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Jazyk: Čeština

Chemie na talíři

E-kniha
ePUB, PDF, Kindle
339  288  -15 %
Ihned ke stažení
i: 42135 n: 27145409r: 12108
Tištěná kniha
 
399  339  -15 %
Sklademi

Poslední aktualizace skladu 09. 12. 2022 15:59
i: 41163 n: 27128815r: 12108
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
„Nikdy nevěř chemikovi, který neumí vařit.“ Co se stane, když pustíte do kuchyně někoho, kdo se vyzná v chemii? Bude výsledkem chutné jídlo, nebo exploze? V případě Ondřeje Dvořáka vám garantujeme to první, a nádavkem dostanete ještě obrovské množství překvapivých, zábavných, zajímavých a fundovaných informací o tom, jaké chemické a fyzikální procesy jsou odpovědné za středně propečený hovězí steak, omamnou vůni smaženého řízku, křupavou zeleninu, nadýchaný popcorn nebo tu nejlepší domácí zmrzlinu… vzorce ještě nikdy nebyly tak přístupné a zábavné!

Držíte v rukou knihu, která nabízí skutečně pestré čtení. Výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda vystřídá exkurz do zákoutí mongolské kuchyně. Od popisu principu vnímání chutí se dostaneme k tomu, proč jsou některé papričky opravdu hodně pálivé, dozvíme se, za co je v kuchyni odpovědná Maillardova reakce a jen tak mimochodem se naučíme, jak připravit steak podle našich představ. I taková totiž může být chemie: skutečně praktická věda, úzce propojená s našimi každodenními životy.
Proč nakupovat u nás?
99 %
titulů skladem
Ukázky
u většiny knih
Doprava nad
700 Kč zdarma
Objednávka
nad 700 Kč ZDARMA ZDARMA ZDARMA
do 700 Kč 49 Kč 84 Kč 95 Kč
Dobírka + 30 Kč + 30 Kč + 30 Kč


Ceny jsou uvedené včetně balného a DPH

Osobní odběr je ZDARMA

Hodnocení čtenářů

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 382  -15 %
Tištěná 339  -15 %
Tištěná 254  -15 %
E-kniha 216  -15 %

Přihlášení k newsletteru

Vyberte si prosím obory, které vás zajímají a my vám budeme zasílat informace o knihách přizpůsobené vašemu zájmu



















Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.
Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace



 

 

 
Síla hesla:
 

 
 

Fakturační adresa

Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.