0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Moderní řízení hotelového provozu

5., zcela přepracované vydání
Tištěná kniha
Brožovaná vazba
329
Sklademi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů..

Poslední aktualizace skladu 18.11.2017 23:36
i: 23284 n: 86724454r: 9369
E-kniha
PDF
280
Ihned ke stažení
i: 24984 n: 27193608r: 9369
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF
Přepracované vydání úspěšného titulu, který opakovaně vychází od roku 1996, zachycuje ohromný rozvoj, jímž hotelnictví v České republice prošlo, a přináší aktuální novinky důležité pro tento obor. Nová učebnice je určena středním hotelovým a vyšším odborným školám. Publikace je zároveň uvedena v akreditačním spise Vysoké školy hotelové v Praze a studentům přináší kompletní znalosti z klíčových oblastí hotelnictví - hotelového managementu, organizace, ubytování a stravování, technického zajištění, obchodně-ekonomické informace a zejména marketingový mix. Zásadní jsou informace o moderním řízení hotelu, hodnocení kvality, hotelovém a krizovém managementu i legislativě.

Tištěná kniha

Datum vydání: 13. 06. 2016
Katalogové číslo: 30039
ISBN: 978-80-86724-45-4
Formát / stran: 167×240, 336 stran

E-kniha

Formát: PDF
Velikost: 4.96MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Moderní řízení hotelového provozu
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF

Tištěná kniha

Datum vydání: 13. 06. 2016
Katalogové číslo: 30039
ISBN: 978-80-86724-45-4
Formát / stran: 167×240, 336 stran

E-kniha

Formát: PDF
Velikost: 4.96MB
Druh ochrany: Sociální ochrana

Moderní řízení hotelového provozu

5., zcela přepracované vydání
Přepracované vydání úspěšného titulu, který opakovaně vychází od roku 1996, zachycuje ohromný rozvoj, jímž hotelnictví v České republice prošlo, a přináší aktuální novinky důležité pro tento obor. Nová učebnice je určena středním hotelovým a vyšším odborným školám. Publikace je zároveň uvedena v akreditačním spise Vysoké školy hotelové v Praze a studentům přináší kompletní znalosti z klíčových oblastí hotelnictví - hotelového managementu, organizace, ubytování a stravování, technického zajištění, obchodně-ekonomické informace a zejména marketingový mix. Zásadní jsou informace o moderním řízení hotelu, hodnocení kvality, hotelovém a krizovém managementu i legislativě.
Tištěná kniha
Brožovaná vazba
329
Sklademi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů..

Poslední aktualizace skladu 18.11.2017 23:36
i: 23284 n: 86724454r: 9369
E-kniha
PDF
280
Ihned ke stažení
i: 24984 n: 27193608r: 9369

Zařazena v kategoriích

Hodnocení čtenářů

Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 249
E-kniha 212
Tištěná 199
E-kniha 169
Tištěná 339
E-kniha 288
Tištěná 179
E-kniha 152
Tištěná 159
E-kniha 135
E-kniha 169

Novinky a akční nabídky knih

Přeji si být informován o novinkách


















Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace

 




Síla hesla:
 

 

Fakturační adresa

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace