0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Nakládáme zeleninu

Zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení
Tištěná kniha
Šitá vazba
299
Sklademi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů..

Poslední aktualizace skladu 21.9.2017 3:12
i: 23334 n: 24757858r: 8444
E-kniha
ePUB, PDF, Kindle
254
Ihned ke stažení
i: 24968 n: 27193141r: 8444
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.

Tištěná kniha

Datum vydání: 20. 07. 2016
Katalogové číslo: 63500
ISBN: 978-80-247-5785-8
Formát / stran: 165×240, 120 stran

E-kniha

Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 14.99MB | 5.78MB | 13.34MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Nakládáme zeleninu

Tištěná kniha

Datum vydání: 20. 07. 2016
Katalogové číslo: 63500
ISBN: 978-80-247-5785-8
Formát / stran: 165×240, 120 stran

E-kniha

Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 14.99MB | 5.78MB | 13.34MB
Druh ochrany: Sociální ochrana

Nakládáme zeleninu

Zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.
Tištěná kniha
Šitá vazba
299
Sklademi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů..

Poslední aktualizace skladu 21.9.2017 3:12
i: 23334 n: 24757858r: 8444
E-kniha
ePUB, PDF, Kindle
254
Ihned ke stažení
i: 24968 n: 27193141r: 8444

Zařazena v kategoriích

Hodnocení čtenářů

Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 139
Tištěná 539
Tištěná 99
Tištěná 159

Novinky a akční nabídky knih

Přeji si být informován o novinkách


















Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace

 




Síla hesla:
 

 

Fakturační adresa

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace