0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

S výživou zdravě po celý rok

Tištěná kniha
Brožovaná vazba
Titul doprodánr: 5200
E-kniha
PDF
76
Ihned ke stažení
i: 16069 n: 24765778r: 5200
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF
Prakticky denně slyšíme varování lékařů, že každý druhý člověk v České republice umírá na kardiovaskulární onemocnění. Obyvatelé naší republiky jsou na předním místě v onemocnění rakovinou tlustého střeva a konečníku. Existuje samozřejmě řada příčin tohoto nepříznivého zdravotního stavu naší populace. Jednou z nich je i nesprávný životní styl, včetně špatných stravovacích zvyklostí. Renomovaná česká autorka, Mgr. Diana Chrpová vám proto přináší návody a zaručené rady, jak zdravě jíst a zůstat fit. Ve své zbrusu nové publikaci vám poradí, jak se stravovat během celého roku, měsíc po měsíci. Získáte cenné informace, která jídla jsou v daný měsíc nejvhodnější a z jakých potravin by se měl skládat váš jídelníček. Autorka nezapomněla ani na vzorové jídelníčky a na odlišnosti týkající se těhotných, dětí a nemocných. Za celé nakladatelství vám přejeme příjemnou zábavu u vaření a především dobrou chuť!

Z obsahu knihy S výživou zdravě po celý rok

Úvod

1/ Leden
Energetická a biologická hodnota stravy
Bílkoviny ve výživě
Hubnutí nejen po Vánocích
Zelenina a ovoce v zimě

2/ Únor
Sacharidy ve výživě
Glykemický index potravin
Jídelníček na horách
Výživa při nemocech z nachlazení, chřipce, viróze, infekci močových cest

3/ Březen
Tuky ve výživě
Cholesterol
Ateroskleróza

4/ Duben
Vitamíny
Výživa kojence a batolete
Nesnášenlivost lepku

5/ Květen
Minerální látky
Laktózová intolerance
Osteoporóza
Výživa ve stáří

6/ Červen
Antioxidanty
Bylinky v kuchyni
Trocha z historie stravování
Ledviny a výživa

7/ Červenec
Vláknina ve výživě
Zelenina a ovoce v létě
Výživa sportovce
Fenylketonurie

8/ Srpen
Ostatní složky stravy
Potravní doplňky
Hygiena výživy
Jídelníček o dovolené

9/ Září
Pitný režim
Děti a výživa
Výživa při hepatitidě A

10/ Říjen
Cizorodé látky v potravinách
Výživa těhotných a kojících žen
Šetřící diety

11/ Listopad
Alternativní směry výživy
Výživa při diabetu (diabetes mellitus)
Přírodní toxiny v potravinách

12/ Prosinec
Polévky ve výživě
Vánoce zdravěji
Výživa po zánětu žlučníku

/ Závěr

/ Literatura

E-kniha

Formát: PDF
Velikost: 1.7MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
S výživou zdravě po celý rok
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF

E-kniha

Formát: PDF
Velikost: 1.7MB
Druh ochrany: Sociální ochrana

S výživou zdravě po celý rok

Prakticky denně slyšíme varování lékařů, že každý druhý člověk v České republice umírá na kardiovaskulární onemocnění. Obyvatelé naší republiky jsou na předním místě v onemocnění rakovinou tlustého střeva a konečníku. Existuje samozřejmě řada příčin tohoto nepříznivého zdravotního stavu naší populace. Jednou z nich je i nesprávný životní styl, včetně špatných stravovacích zvyklostí. Renomovaná česká autorka, Mgr. Diana Chrpová vám proto přináší návody a zaručené rady, jak zdravě jíst a zůstat fit. Ve své zbrusu nové publikaci vám poradí, jak se stravovat během celého roku, měsíc po měsíci. Získáte cenné informace, která jídla jsou v daný měsíc nejvhodnější a z jakých potravin by se měl skládat váš jídelníček. Autorka nezapomněla ani na vzorové jídelníčky a na odlišnosti týkající se těhotných, dětí a nemocných. Za celé nakladatelství vám přejeme příjemnou zábavu u vaření a především dobrou chuť!
Tištěná kniha
Brožovaná vazba
Titul doprodánr: 5200
E-kniha
PDF
76
Ihned ke stažení
i: 16069 n: 24765778r: 5200

Z obsahu knihy S výživou zdravě po celý rok

Úvod

1/ Leden
Energetická a biologická hodnota stravy
Bílkoviny ve výživě
Hubnutí nejen po Vánocích
Zelenina a ovoce v zimě

2/ Únor
Sacharidy ve výživě
Glykemický index potravin
Jídelníček na horách
Výživa při nemocech z nachlazení, chřipce, viróze, infekci močových cest

3/ Březen
Tuky ve výživě
Cholesterol
Ateroskleróza

4/ Duben
Vitamíny
Výživa kojence a batolete
Nesnášenlivost lepku

5/ Květen
Minerální látky
Laktózová intolerance
Osteoporóza
Výživa ve stáří

6/ Červen
Antioxidanty
Bylinky v kuchyni
Trocha z historie stravování
Ledviny a výživa

7/ Červenec
Vláknina ve výživě
Zelenina a ovoce v létě
Výživa sportovce
Fenylketonurie

8/ Srpen
Ostatní složky stravy
Potravní doplňky
Hygiena výživy
Jídelníček o dovolené

9/ Září
Pitný režim
Děti a výživa
Výživa při hepatitidě A

10/ Říjen
Cizorodé látky v potravinách
Výživa těhotných a kojících žen
Šetřící diety

11/ Listopad
Alternativní směry výživy
Výživa při diabetu (diabetes mellitus)
Přírodní toxiny v potravinách

12/ Prosinec
Polévky ve výživě
Vánoce zdravěji
Výživa po zánětu žlučníku

/ Závěr

/ Literatura

Hodnocení čtenářů

Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 399
E-kniha 339
Tištěná 185
E-kniha 157
Tištěná 189
E-kniha 161
Tištěná 299
E-kniha 254
Tištěná 289
E-kniha 246
Tištěná 289
E-kniha 246

Novinky a akční nabídky knih

Přeji si být informován o novinkách


















Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace

 




Síla hesla:
 

 

Fakturační adresa

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace