S výživou zdravě po celý rok
i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit u obchodních partnerů.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
161 Kč 145 KčIhned ke stažení
i: 16069 n: 24765778r: 5200Tištěná kniha
Brožovaná vazba
Titul doprodán
r: 5200 Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Prakticky denně slyšíme varování lékařů, že každý druhý člověk v České republice umírá na kardiovaskulární onemocnění. Obyvatelé naší republiky jsou na předním místě v onemocnění rakovinou tlustého střeva a konečníku. Existuje samozřejmě řada příčin tohoto nepříznivého zdravotního stavu naší populace. Jednou z nich je i nesprávný životní styl, včetně špatných stravovacích zvyklostí. Renomovaná česká autorka, Mgr. Diana Chrpová vám proto přináší návody a zaručené rady, jak zdravě jíst a zůstat fit. Ve své zbrusu nové publikaci vám poradí, jak se stravovat během celého roku, měsíc po měsíci. Získáte cenné informace, která jídla jsou v daný měsíc nejvhodnější a z jakých potravin by se měl skládat váš jídelníček. Autorka nezapomněla ani na vzorové jídelníčky a na odlišnosti týkající se těhotných, dětí a nemocných. Za celé nakladatelství vám přejeme příjemnou zábavu u vaření a především dobrou chuť!
Proč nakupovat u nás?
Doprava nad
700 Kč zdarma
Soubory ke stažení
Úvod
1/ Leden
Energetická a biologická hodnota stravy
Bílkoviny ve výživě
Hubnutí nejen po Vánocích
Zelenina a ovoce v zimě
2/ Únor
Sacharidy ve výživě
Glykemický index potravin
Jídelníček na horách
Výživa při nemocech z nachlazení, chřipce, viróze, infekci močových cest
3/ Březen
Tuky ve výživě
Cholesterol
Ateroskleróza
4/ Duben
Vitamíny
Výživa kojence a batolete
Nesnášenlivost lepku
5/ Květen
Minerální látky
Laktózová intolerance
Osteoporóza
Výživa ve stáří
6/ Červen
Antioxidanty
Bylinky v kuchyni
Trocha z historie stravování
Ledviny a výživa
7/ Červenec
Vláknina ve výživě
Zelenina a ovoce v létě
Výživa sportovce
Fenylketonurie
8/ Srpen
Ostatní složky stravy
Potravní doplňky
Hygiena výživy
Jídelníček o dovolené
9/ Září
Pitný režim
Děti a výživa
Výživa při hepatitidě A
10/ Říjen
Cizorodé látky v potravinách
Výživa těhotných a kojících žen
Šetřící diety
11/ Listopad
Alternativní směry výživy
Výživa při diabetu (diabetes mellitus)
Přírodní toxiny v potravinách
12/ Prosinec
Polévky ve výživě
Vánoce zdravěji
Výživa po zánětu žlučníku
/ Závěr
/ Literatura
E-kniha
Formát: PDF
Velikost: 1.63MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Nakladatel: Grada
E-kniha
Formát: PDF
Velikost: 1.63 MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Věk:
Jazyk: Čeština
Nakladatel: Grada
S výživou zdravě po celý rok
i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit u obchodních partnerů.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
161 Kč 145 KčIhned ke stažení
i: 16069 n: 24765778r: 5200Tištěná kniha
Brožovaná vazba
Titul doprodán
r: 5200 Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Prakticky denně slyšíme varování lékařů, že každý druhý člověk v České republice umírá na kardiovaskulární onemocnění. Obyvatelé naší republiky jsou na předním místě v onemocnění rakovinou tlustého střeva a konečníku. Existuje samozřejmě řada příčin tohoto nepříznivého zdravotního stavu naší populace. Jednou z nich je i nesprávný životní styl, včetně špatných stravovacích zvyklostí. Renomovaná česká autorka, Mgr. Diana Chrpová vám proto přináší návody a zaručené rady, jak zdravě jíst a zůstat fit. Ve své zbrusu nové publikaci vám poradí, jak se stravovat během celého roku, měsíc po měsíci. Získáte cenné informace, která jídla jsou v daný měsíc nejvhodnější a z jakých potravin by se měl skládat váš jídelníček. Autorka nezapomněla ani na vzorové jídelníčky a na odlišnosti týkající se těhotných, dětí a nemocných. Za celé nakladatelství vám přejeme příjemnou zábavu u vaření a především dobrou chuť!
Proč nakupovat u nás?
Doprava nad
700 Kč zdarma
Soubory ke stažení
Z obsahu knihy S výživou zdravě po celý rok
Úvod
1/ Leden
Energetická a biologická hodnota stravy
Bílkoviny ve výživě
Hubnutí nejen po Vánocích
Zelenina a ovoce v zimě
2/ Únor
Sacharidy ve výživě
Glykemický index potravin
Jídelníček na horách
Výživa při nemocech z nachlazení, chřipce, viróze, infekci močových cest
3/ Březen
Tuky ve výživě
Cholesterol
Ateroskleróza
4/ Duben
Vitamíny
Výživa kojence a batolete
Nesnášenlivost lepku
5/ Květen
Minerální látky
Laktózová intolerance
Osteoporóza
Výživa ve stáří
6/ Červen
Antioxidanty
Bylinky v kuchyni
Trocha z historie stravování
Ledviny a výživa
7/ Červenec
Vláknina ve výživě
Zelenina a ovoce v létě
Výživa sportovce
Fenylketonurie
8/ Srpen
Ostatní složky stravy
Potravní doplňky
Hygiena výživy
Jídelníček o dovolené
9/ Září
Pitný režim
Děti a výživa
Výživa při hepatitidě A
10/ Říjen
Cizorodé látky v potravinách
Výživa těhotných a kojících žen
Šetřící diety
11/ Listopad
Alternativní směry výživy
Výživa při diabetu (diabetes mellitus)
Přírodní toxiny v potravinách
12/ Prosinec
Polévky ve výživě
Vánoce zdravěji
Výživa po zánětu žlučníku
/ Závěr
/ Literatura