0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Sportovní výživa

nové, přepracované vydání
Tištěná kniha
Brožovaná vazba
Titul doprodánr: 5505
E-kniha
ePUB (Adobe DRM)
323
Ihned ke stažení
i: 16456 n: 24779485r: 5505
Čtvrté (u nás druhé) vydání Sportovní výživy autorky Nancy Clark významně přispívá k vyjasnění toho, kolik sacharidů, bílkovin a tuků bychom měli konzumovat. Vysvětluje, jak si z jídla udělat potěšení a vychutnávat si pestrou, chutnou a na živiny bohatou stravu, která přispěje k dosažení požadovaných cílů cvičení či tréninku.Tato kniha přináší nejnovější poznatky z oblasti stravování a sportovní výživy. Pokud chcete posunout svou výkonnost a zdraví na vyšší úroveň, může vám významně pomoci ve vašem snažení. Najdete zde odpovědi na otázky týkající se glykemického indexu, aminokyselin, energetických a sportovních nápojů, svalových křečí, organických potravin, nedostatku sodíku, regeneračních potravin, ale také tipy, jak tyto informace prakticky začlenit do sportovní i běžné výživy a tréninkového programu. Mějte na paměti, že výživa je nedílnou součástí tréninku! Toto nové, přepracované vydání je doplněno 71 recepty, které obohatí váš sportovní jídelníček.

Z obsahu knihy Sportovní výživa

Předmluva

Poděkování

Část I
Každodenní strava aktivních osob
1 Jak sestavit jídelníček s dostatkem energie
2 Zdravá strava pro dlouhý život
3 Snídaně - klíč k úspěšné sportovní výživě
4 Obědy a večeře doma i venku
5 Svačiny a záchvaty hladu
6 Sacharidy - zdroj energie pro svaly
7 Bílkoviny pro růst a opravu svalů
8 Doplňování tekutin

Část II
Strava pro sportovní úspěch
9 Příjem energie před výkonem
10 Příjem energie během výkonu a po něm
11 Potravinové doplňky a speciální sportovní potraviny
12 Nutriční potřeby související s věkem

Část III
Tělesná hmotnost a pohyb
13 Problémy s tukem
14 Jak budovat svaly a nepřibírat tuk
15 Redukce hmotnosti bez hladovění
16 Stravovací poruchy a posedlost jídlem

Část IV
Recepty pro vysokou výkonnost
17 Pečivo a snídaně
18 Těstoviny, rýže a brambory
19 Zelenina a saláty
20 Kuře a krůta
21 Ryby a mořské plody
22 Hovězí a vepřové maso
23 Fazole a tofu
24 Nápoje a ovocné koktejly
25 Svačiny a dezerty

E-kniha

Formát: ePUB
Velikost: 12.6MB
Druh ochrany: Adobe DRM
Sportovní výživa

E-kniha

Formát: ePUB
Velikost: 12.6MB
Druh ochrany: Adobe DRM

Sportovní výživa

nové, přepracované vydání
Čtvrté (u nás druhé) vydání Sportovní výživy autorky Nancy Clark významně přispívá k vyjasnění toho, kolik sacharidů, bílkovin a tuků bychom měli konzumovat. Vysvětluje, jak si z jídla udělat potěšení a vychutnávat si pestrou, chutnou a na živiny bohatou stravu, která přispěje k dosažení požadovaných cílů cvičení či tréninku.Tato kniha přináší nejnovější poznatky z oblasti stravování a sportovní výživy. Pokud chcete posunout svou výkonnost a zdraví na vyšší úroveň, může vám významně pomoci ve vašem snažení. Najdete zde odpovědi na otázky týkající se glykemického indexu, aminokyselin, energetických a sportovních nápojů, svalových křečí, organických potravin, nedostatku sodíku, regeneračních potravin, ale také tipy, jak tyto informace prakticky začlenit do sportovní i běžné výživy a tréninkového programu. Mějte na paměti, že výživa je nedílnou součástí tréninku! Toto nové, přepracované vydání je doplněno 71 recepty, které obohatí váš sportovní jídelníček.
Tištěná kniha
Brožovaná vazba
Titul doprodánr: 5505
E-kniha
ePUB (Adobe DRM)
323
Ihned ke stažení
i: 16456 n: 24779485r: 5505

Z obsahu knihy Sportovní výživa

Předmluva

Poděkování

Část I
Každodenní strava aktivních osob
1 Jak sestavit jídelníček s dostatkem energie
2 Zdravá strava pro dlouhý život
3 Snídaně - klíč k úspěšné sportovní výživě
4 Obědy a večeře doma i venku
5 Svačiny a záchvaty hladu
6 Sacharidy - zdroj energie pro svaly
7 Bílkoviny pro růst a opravu svalů
8 Doplňování tekutin

Část II
Strava pro sportovní úspěch
9 Příjem energie před výkonem
10 Příjem energie během výkonu a po něm
11 Potravinové doplňky a speciální sportovní potraviny
12 Nutriční potřeby související s věkem

Část III
Tělesná hmotnost a pohyb
13 Problémy s tukem
14 Jak budovat svaly a nepřibírat tuk
15 Redukce hmotnosti bez hladovění
16 Stravovací poruchy a posedlost jídlem

Část IV
Recepty pro vysokou výkonnost
17 Pečivo a snídaně
18 Těstoviny, rýže a brambory
19 Zelenina a saláty
20 Kuře a krůta
21 Ryby a mořské plody
22 Hovězí a vepřové maso
23 Fazole a tofu
24 Nápoje a ovocné koktejly
25 Svačiny a dezerty

Hodnocení čtenářů

Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 199
E-kniha 169
Tištěná 199
E-kniha 169
Tištěná 219
E-kniha 186
Tištěná 189
E-kniha 118
E-kniha 118
[CMSAbstractTransformation.DataBind]: Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection. Parameter name: index

Novinky a akční nabídky knih

Přeji si být informován o novinkách


















Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace

 




Síla hesla:
 

 

Fakturační adresa

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace