0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Uzení, nakládání a konzervování masa

od šunky po žebírka
Tištěná kniha
Šitá vazba
199
Poslední kusyi
Ještě dnes předáme knihu
dopravci a zítra si ji můžete číst!

Poslední aktualizace skladu 23.2.2017 14:03
i: 19774 n: 24742663r: 7182
E-kniha
ePUB, PDF, Kindle
169
Ihned ke stažení
i: 19775 n: 24782102r: 7182
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Tištěná kniha

Datum vydání: 17. 04. 2012
Katalogové číslo: K287
ISBN: 978-80-247-4266-3
Formát / stran: 170×235, 128 stran

E-kniha

Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 111.25MB | 3.4MB | -
Druh ochrany: Sociální ochrana
Uzení, nakládání a konzervování masa
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF

Tištěná kniha

Datum vydání: 17. 04. 2012
Katalogové číslo: K287
ISBN: 978-80-247-4266-3
Formát / stran: 170×235, 128 stran

E-kniha

Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 111.25MB | 3.4MB | -
Druh ochrany: Sociální ochrana

Uzení, nakládání a konzervování masa

od šunky po žebírka
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
Tištěná kniha
Šitá vazba
199
Poslední kusyi
Ještě dnes předáme knihu
dopravci a zítra si ji můžete číst!

Poslední aktualizace skladu 23.2.2017 14:03
i: 19774 n: 24742663r: 7182
E-kniha
ePUB, PDF, Kindle
169
Ihned ke stažení
i: 19775 n: 24782102r: 7182

Zařazena v kategoriích

Recenze

Nejsou zde žádné recenze. Přihlaste se a napište první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Novinky a akční nabídky knih

Přeji si být informován o novinkách


















Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace

 




Síla hesla:
 

 

Fakturační adresa

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace