Uzení, nakládání a konzervování masa
od šunky po žebírka
169 Kč 135 Kč -20 %Ihned ke stažení
i: 19775 n: 24782102r: 7182 199 Kč 159 Kč -20 %Skladem
i
Poslední aktualizace skladu 21. 05. 2022 23:14
i: 19774 n: 24742663r: 7182Poškozená kniha i Poškození knihy
nemá žádný vliv na obsah. Kniha může mít například zažloutlé či vybledlé listy, natrženou nebo odřenou obálku, mírně naražené rohy či jiné podobné mechanické poškození, které však
nebrání jejímu přečtení.Více informací o poškozených knihách naleznete zde.
Šitá vazba
199 Kč 119 Kč -40 %Skladem
i: 38436 n: 24742663_Dr: 7182
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
Proč nakupovat u nás?
Doprava nad
700 Kč zdarma
Soubory ke stažení
Tištěná kniha
Věk:
Datum vydání: 17.04.2012
Katalogové číslo: K287
ISBN: 978-80-247-4266-3
Formát / stran: 170×235, 128 stran
Edice:
E-kniha
Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 111.25MB | 3.4MB | 7.6MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Tištěná kniha
Datum vydání: 17.04.2012
Katalogové číslo: K287
ISBN: 978-80-247-4266-3
Formát / stran: 170×235, 128 stran
Edice:
Věk:
Jazyk: Čeština
E-kniha
Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 111.25 MB | 3.4 MB | 7.6 MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Věk:
Jazyk: Čeština
Uzení, nakládání a konzervování masa
od šunky po žebírka
169 Kč 135 Kč -20 %Ihned ke stažení
i: 19775 n: 24782102r: 7182 199 Kč 159 Kč -20 %Skladem
i
Poslední aktualizace skladu 21. 05. 2022 23:14
i: 19774 n: 24742663r: 7182Poškozená kniha i Poškození knihy
nemá žádný vliv na obsah. Kniha může mít například zažloutlé či vybledlé listy, natrženou nebo odřenou obálku, mírně naražené rohy či jiné podobné mechanické poškození, které však
nebrání jejímu přečtení.Více informací o poškozených knihách naleznete zde.
Šitá vazba
199 Kč 119 Kč -40 %Skladem
i: 38436 n: 24742663_Dr: 7182
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
Proč nakupovat u nás?
Doprava nad
700 Kč zdarma
Soubory ke stažení