0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Výživa v medicíně a dietetika

Překlad 11. vydání
Tištěná kniha
Šitá vazba
1 290
Sklademi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů..

Poslední aktualizace skladu 21.9.2017 6:14
i: 20370 n: 24745336r: 7492
E-kniha
PDF
1 097
Ihned ke stažení
i: 20371 n: 24796581r: 7492
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF
Komplexně pojatá didaktická publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak lékařům – dietologům, gastroenterologům a internistům –, tak dietologům nelékařům a studentům zejména těchto oborů.
Kniha je celobarevná, bohatě dokumentovaná schématy, tabulkami a grafy.
Již 11. vydání svědčí o kvalitách publikace a její uvedení na domácí trh lze očekávat s mimořádně pozitivním ohlasem…
Publikace nás v úvodu obecné části seznámí s fyziologií příjmu potravy a s patofyziologickými procesy, které nastávají při různých onemocněních a které tento proces ovlivňují.
V dalších kapitolách jsou probírány tyto poruchy u onemocnění jednotlivých systémů nebo nozologických jednotek (např. onemocnění zažívacího traktu; jaterní a žlučníkové poruchy; poruchy metabolické a látkové výměny; onemocnění ledvin; hypertenze; onemocnění srdce, pohybového aparátu, štítné žlázy, plic; neurologické poruchy a onemocnění; onemocnění kůže, očí; stomatologie; ORL oblasti; gynekologické poruchy a těhotenství; nádorová onemocnění. Další kapitoly jsou věnovány např. perioperační péči, transplantacím, vegetariánům apod.

Tištěná kniha

Datum vydání: 22. 01. 2015
Katalogové číslo: 1684
ISBN: 978-80-247-4533-6
Formát / stran: 160×240, 592 stran

E-kniha

Formát: PDF
Velikost: 26.5MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Výživa v medicíně a dietetika
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF

Tištěná kniha

Datum vydání: 22. 01. 2015
Katalogové číslo: 1684
ISBN: 978-80-247-4533-6
Formát / stran: 160×240, 592 stran

E-kniha

Formát: PDF
Velikost: 26.5MB
Druh ochrany: Sociální ochrana

Výživa v medicíně a dietetika

Překlad 11. vydání
Komplexně pojatá didaktická publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak lékařům – dietologům, gastroenterologům a internistům –, tak dietologům nelékařům a studentům zejména těchto oborů.
Kniha je celobarevná, bohatě dokumentovaná schématy, tabulkami a grafy.
Již 11. vydání svědčí o kvalitách publikace a její uvedení na domácí trh lze očekávat s mimořádně pozitivním ohlasem…
Publikace nás v úvodu obecné části seznámí s fyziologií příjmu potravy a s patofyziologickými procesy, které nastávají při různých onemocněních a které tento proces ovlivňují.
V dalších kapitolách jsou probírány tyto poruchy u onemocnění jednotlivých systémů nebo nozologických jednotek (např. onemocnění zažívacího traktu; jaterní a žlučníkové poruchy; poruchy metabolické a látkové výměny; onemocnění ledvin; hypertenze; onemocnění srdce, pohybového aparátu, štítné žlázy, plic; neurologické poruchy a onemocnění; onemocnění kůže, očí; stomatologie; ORL oblasti; gynekologické poruchy a těhotenství; nádorová onemocnění. Další kapitoly jsou věnovány např. perioperační péči, transplantacím, vegetariánům apod.
Tištěná kniha
Šitá vazba
1 290
Sklademi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů..

Poslední aktualizace skladu 21.9.2017 6:14
i: 20370 n: 24745336r: 7492
E-kniha
PDF
1 097
Ihned ke stažení
i: 20371 n: 24796581r: 7492

Soubory ke stažení

Hodnocení čtenářů

Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 999
Tištěná 1 950
E-kniha 1 658
Tištěná 999
E-kniha 849
Tištěná 1 599
E-kniha 1 359
Tištěná 690
Tištěná 699
E-kniha 594

Novinky a akční nabídky knih

Přeji si být informován o novinkách


















Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace

 




Síla hesla:
 

 

Fakturační adresa

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace