0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Zahradní pece na pizzu a chleba

Tištěná kniha
Brožovaná vazba
Titul doprodánr: 5144
E-kniha
PDF
135
Ihned ke stažení
i: 24488 n: 24768007r: 5144
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF
Kniha je věnována návrhům a stavbě pecí od těch klasických menších po profesionální. Čtenář získá návody jak a z jakého materiálu si takovou pec postavit. Na mnoha fotografiích a kresbách jsou podrobně popsány stavební postupy, rady k umístění a především upozornění na různá rizika ověřená zkušenostmi jednotlivých stavebníků, kteří mají s podobnými realizacemi dlouholeté zkušenosti. Jedna kapitola je věnována receptům na výborné pizzy z ověřeného těsta z Itálie.

Z obsahu knihy Zahradní pece na pizzu a chleba

OBSAH

1 Není pec jako pec

2 Na co byste se chtěli zeptat ohledně pecí na pizzu
2.1 Pece na dřevo obecně
2.2 Co je pec na dřevo
2.3 Co vlastně děláme když používáme pec na dřevo
2.4 Zapálení ohně v peci
2.5 Technologie vnitřního ohnišťového prostoru pece
2.6 Jak velkou pec si postavit
2.7 Pec musíme dobře zaizolovat
2.8 Jak udržet pec co nejdéle schopnou pečení

3 Provoz a obsluha pece (nejen) na pizzu
3.1 Příprava jídel v peci na dřevo
3.2 Rozpálení pece pro pečení tradičního chleba
3.3 Doba rozpalování pece
3.4 Jaký druh pece zvolit

4 Jednoduchá hliněná "přírodníí" pec
4.1 Konstrukce tradiční hliněné pece
4.2 Příprava kamnářské hlíny
4.3 Nanášení kamnářské hlíny

5 Hliněná pec s klenbou na formě z písku
5.1 Inspirace ze Severní Ameriky
5.2 Stavba v Guatemale

6 Zahradní pícka typ Párty
6.1 Obměna zahradní pícky s použitím klenby
6.2 Dokončení a opláštění
6.3 Další řešení zahradních pícek

7 Domečková zahradní pec na pizzu
7.1 Práce na základové desce
7.2 Vyzdívání stěn pod středovou desku
7.3 Zhotovení betonové desky pod ohništěm
7.4 Vytvoření topného prostoru - ohniště
7.4.1 Stavba obvodu a klenby topného prostoru - ohniště
7.4.1.1 Stavba klenby
7.4.1.2 Dvířka do pece
7.4.1.3 Oblouky klenby
7.4.2 Izolační plášť a armování nad klenbou pece
7.4.2.1 Použití izolační obezdívky pro lepší "ukládáníí" tepla
7.4.2.2 Duhy žáruvzdorné tepelné izolace
7.4.2.3 Litý lehčený beton
7.5 Stavba komína a vstupního prostoru do ohniště

8 Stavba zahradní pece dle Petry Bezdek
8.1 Základní údaje pro cihlovou pec s valenou klenbou
8.2 Příprava stavby
8.3 Stavba pece
8.4 Dokončovací práce
8.5 Návod na topení v cihlové peci
8.5.1 Pomůcky, které potřebujeme
8.5.2 Vytápění

9 Pečeme pizzu podle receptů paní Uschi Ipolt-Ustali
9.1 Kdo by neměl rád pizzu
9.2 Recept na těsto na pizzu
9.3 Přísady na pizzu
9.4 Zdobení pizzy
9.5 Pečení v peci
9.6 Vyzkoušené a oblíbené recepty na pizzy paní Uschi

10 Problémy, závady a jejich řešení

Použitá literatura a prameny

E-kniha

Formát: PDF
Velikost: 8.7MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Zahradní pece na pizzu a chleba
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF

E-kniha

Formát: PDF
Velikost: 8.7MB
Druh ochrany: Sociální ochrana

Zahradní pece na pizzu a chleba

Kniha je věnována návrhům a stavbě pecí od těch klasických menších po profesionální. Čtenář získá návody jak a z jakého materiálu si takovou pec postavit. Na mnoha fotografiích a kresbách jsou podrobně popsány stavební postupy, rady k umístění a především upozornění na různá rizika ověřená zkušenostmi jednotlivých stavebníků, kteří mají s podobnými realizacemi dlouholeté zkušenosti. Jedna kapitola je věnována receptům na výborné pizzy z ověřeného těsta z Itálie.
Tištěná kniha
Brožovaná vazba
Titul doprodánr: 5144
E-kniha
PDF
135
Ihned ke stažení
i: 24488 n: 24768007r: 5144

Z obsahu knihy Zahradní pece na pizzu a chleba

OBSAH

1 Není pec jako pec

2 Na co byste se chtěli zeptat ohledně pecí na pizzu
2.1 Pece na dřevo obecně
2.2 Co je pec na dřevo
2.3 Co vlastně děláme když používáme pec na dřevo
2.4 Zapálení ohně v peci
2.5 Technologie vnitřního ohnišťového prostoru pece
2.6 Jak velkou pec si postavit
2.7 Pec musíme dobře zaizolovat
2.8 Jak udržet pec co nejdéle schopnou pečení

3 Provoz a obsluha pece (nejen) na pizzu
3.1 Příprava jídel v peci na dřevo
3.2 Rozpálení pece pro pečení tradičního chleba
3.3 Doba rozpalování pece
3.4 Jaký druh pece zvolit

4 Jednoduchá hliněná "přírodníí" pec
4.1 Konstrukce tradiční hliněné pece
4.2 Příprava kamnářské hlíny
4.3 Nanášení kamnářské hlíny

5 Hliněná pec s klenbou na formě z písku
5.1 Inspirace ze Severní Ameriky
5.2 Stavba v Guatemale

6 Zahradní pícka typ Párty
6.1 Obměna zahradní pícky s použitím klenby
6.2 Dokončení a opláštění
6.3 Další řešení zahradních pícek

7 Domečková zahradní pec na pizzu
7.1 Práce na základové desce
7.2 Vyzdívání stěn pod středovou desku
7.3 Zhotovení betonové desky pod ohništěm
7.4 Vytvoření topného prostoru - ohniště
7.4.1 Stavba obvodu a klenby topného prostoru - ohniště
7.4.1.1 Stavba klenby
7.4.1.2 Dvířka do pece
7.4.1.3 Oblouky klenby
7.4.2 Izolační plášť a armování nad klenbou pece
7.4.2.1 Použití izolační obezdívky pro lepší "ukládáníí" tepla
7.4.2.2 Duhy žáruvzdorné tepelné izolace
7.4.2.3 Litý lehčený beton
7.5 Stavba komína a vstupního prostoru do ohniště

8 Stavba zahradní pece dle Petry Bezdek
8.1 Základní údaje pro cihlovou pec s valenou klenbou
8.2 Příprava stavby
8.3 Stavba pece
8.4 Dokončovací práce
8.5 Návod na topení v cihlové peci
8.5.1 Pomůcky, které potřebujeme
8.5.2 Vytápění

9 Pečeme pizzu podle receptů paní Uschi Ipolt-Ustali
9.1 Kdo by neměl rád pizzu
9.2 Recept na těsto na pizzu
9.3 Přísady na pizzu
9.4 Zdobení pizzy
9.5 Pečení v peci
9.6 Vyzkoušené a oblíbené recepty na pizzy paní Uschi

10 Problémy, závady a jejich řešení

Použitá literatura a prameny

Zařazena v kategoriích

Hodnocení čtenářů

Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 279
E-kniha 237
Tištěná 219
E-kniha 186
Tištěná 75
Tištěná 89
E-kniha 89
Tištěná 119
E-kniha 101
E-kniha 101
[CMSAbstractTransformation.DataBind]: Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection. Parameter name: index

Novinky a akční nabídky knih

Přeji si být informován o novinkách


















Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace

 




Síla hesla:
 

 

Fakturační adresa

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace