0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Zdravá výživa a hubnutí

v otázkách a odpovědích
Tištěná kniha
Brožovaná vazba
149
Pouze na objednávkui
Zašleme ihned po naskladnění  
Poslední aktualizace skladu 22.11.2017 22:35
i: 14930 n: 24710501r: 3513
E-kniha
PDF
127
Ihned ke stažení
i: 14931 n: 24764931r: 3513
Tištěná + E-kniha
Za výhodnou cenu
149
Ihned k dispozici
i: 26211 n: KnihaEKnihar: 3513
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF
Autorka stručně, přehledně a velmi srozumitelně odpovídá na nejčastější otázky na téma zdravé výživy všem, kteří se zajímají o své tělo a zdravý životní styl. Nejvíce otázek a odpovědí se týká hubnutí, metod a správných postupů jak zhubnout, ale nikoliv za cenu poškození zdravít, jak si váhu udržet a znovu nepřibírat.

Z obsahu knihy Zdravá výživa a hubnutí

Úvod
Výživa a zdraví
Zelenina a ovoce
Mléko, mléčné výrobky, maso, ryby, vejce
Pečivo
Tuky
Sladkosti a pochutiny
Tekutiny a pitný režim
Alternativní výživové směry
Doplňky výživy
Obezita a její příčiny, měření stavu výživy
Metody hubnutí
Hubnutí v praxi
Hubnutí a pohybová aktivita
Problémy spojené s hubnutím
Těhotenství, kojení a návrat k normální hmotnosti
Udržení hmotnosti – optimální příjem a výdej energie
Ostatní dotazy
Jak upravit jídelníček
1. Proč nehubnu?
2. Chci trochu zhubnout, ale nemám na nic čas...
3. Přizpůsobit se věku neznamená hladovět.
4. Práce je důležitější než zdraví
5. Nechci, aby dcera dopadla jako já...
6. Potřebuji přibrat.
7. Miluji čokoládu
8. Jak jíst zdravě v těhotenství a příliš nepřibrat?

Výživa v číslech
Základní živiny
Body mass index, příjem energie
Základní funkce a denní doporučené dávky vitaminů a minerálních dávek
Nejlepší zdroje bílkovin v potravinách
Obsah cholesterolu v potravinách
Obsah vlákniny v potravinách
Glykemický index potravin
Obsah vápníku v potravinách
Obsah sodíku v potravinách
Obsah sodíku v minerálkách na českém trhu
Obsah vody v potravinách
Obsah purinů v potravinách

Příloha – kontakty a užitečné adresy

Literatura

Tištěná kniha

Datum vydání: 14. 06. 2005
Katalogové číslo: 1944
ISBN: 80-247-1050-1
Formát / stran: 144×207, 128 stran

E-kniha

Formát: PDF
Velikost: 1.2MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Zdravá výživa a hubnutí
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF

Tištěná kniha

Datum vydání: 14. 06. 2005
Katalogové číslo: 1944
ISBN: 80-247-1050-1
Formát / stran: 144×207, 128 stran

E-kniha

Formát: PDF
Velikost: 1.2MB
Druh ochrany: Sociální ochrana

Zdravá výživa a hubnutí

v otázkách a odpovědích
Autorka stručně, přehledně a velmi srozumitelně odpovídá na nejčastější otázky na téma zdravé výživy všem, kteří se zajímají o své tělo a zdravý životní styl. Nejvíce otázek a odpovědí se týká hubnutí, metod a správných postupů jak zhubnout, ale nikoliv za cenu poškození zdravít, jak si váhu udržet a znovu nepřibírat.
Tištěná kniha
Brožovaná vazba
149
Pouze na objednávkui
Zašleme ihned po naskladnění  
Poslední aktualizace skladu 22.11.2017 22:35
i: 14930 n: 24710501r: 3513
E-kniha
PDF
127
Ihned ke stažení
i: 14931 n: 24764931r: 3513
Tištěná + E-kniha
Za výhodnou cenu
149
Ihned k dispozici
i: 26211 n: KnihaEKnihar: 3513

Z obsahu knihy Zdravá výživa a hubnutí

Úvod
Výživa a zdraví
Zelenina a ovoce
Mléko, mléčné výrobky, maso, ryby, vejce
Pečivo
Tuky
Sladkosti a pochutiny
Tekutiny a pitný režim
Alternativní výživové směry
Doplňky výživy
Obezita a její příčiny, měření stavu výživy
Metody hubnutí
Hubnutí v praxi
Hubnutí a pohybová aktivita
Problémy spojené s hubnutím
Těhotenství, kojení a návrat k normální hmotnosti
Udržení hmotnosti – optimální příjem a výdej energie
Ostatní dotazy
Jak upravit jídelníček
1. Proč nehubnu?
2. Chci trochu zhubnout, ale nemám na nic čas...
3. Přizpůsobit se věku neznamená hladovět.
4. Práce je důležitější než zdraví
5. Nechci, aby dcera dopadla jako já...
6. Potřebuji přibrat.
7. Miluji čokoládu
8. Jak jíst zdravě v těhotenství a příliš nepřibrat?

Výživa v číslech
Základní živiny
Body mass index, příjem energie
Základní funkce a denní doporučené dávky vitaminů a minerálních dávek
Nejlepší zdroje bílkovin v potravinách
Obsah cholesterolu v potravinách
Obsah vlákniny v potravinách
Glykemický index potravin
Obsah vápníku v potravinách
Obsah sodíku v potravinách
Obsah sodíku v minerálkách na českém trhu
Obsah vody v potravinách
Obsah purinů v potravinách

Příloha – kontakty a užitečné adresy

Literatura

O Autorovi

Kunová Václava

Václava Kunová se od doby svých studií na vysoké škole zabývá výživou, zejména ve vztahu k prevenci a léčbě civilizačních onemocnění. Snaží se o skloubení nároků na zdravé stravování s kvalitní a moderní gastronomií.

Hodnocení čtenářů

Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 159
E-kniha 135
Tištěná 219
E-kniha 186
Tištěná 199
E-kniha 169
Tištěná 189
E-kniha 118
Tištěná 199
E-kniha 169

Novinky a akční nabídky knih

Přeji si být informován o novinkách


















Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace

 




Síla hesla:
 

 

Fakturační adresa

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace