Biodynamické vinohradnictví a vinařství
Tištěná kniha
Brožovaná vazba
199 Kč 169 Kč -15 %Skladem
i
Poslední aktualizace skladu 01. 07. 2022 5:57
i: 28822 n: 27104185r: 9597 169 Kč 118 Kč -30 %Ihned ke stažení
i: 29063 n: 27121595r: 9597
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Biodynamické pěstování révy vinné zahrnuje nejen péči o révový keř v souladu s přírodními a kosmickými rytmy, ale je založeno zejména na péči o půdu, která keř vyživuje. Je-li půda zdravá, plná užitečných mikroorganismů a organické hmoty, není nutné používat chemická hnojiva.
Cílem biodynamického pěstitele je eliminovat cizorodé vstupy, které ekosystém vinice zatěžují, a posilovat zdravotní stav révových keřů pouze nezbytnými, v místě vyrobenými bylinnými preparáty, výluhy a zákvasy, jež udržují půdu živou a vitální. A vinař svou prací ve vinném sklepě uzavírá proces, kterému podléhají i veškeré práce na vinici. Vyrábí víno autentické, prosté veškerých přídatných látek, odrážející staré technologické postupy a um našich předků.
Soubory ke stažení
Tištěná kniha
Věk:
Datum vydání: 25.09.2018
Katalogové číslo: 61063
ISBN: 978-80-271-0418-5
Formát / stran: 144×207, 144 stran
Edice:
E-kniha
Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 4.36MB | 5.51MB | 3.27MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Tištěná kniha
Datum vydání: 25.09.2018
Katalogové číslo: 61063
ISBN: 978-80-271-0418-5
Formát / stran: 144×207, 144 stran
Edice:
Věk:
Jazyk: Čeština
E-kniha
Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 4.36 MB | 5.51 MB | 3.27 MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Věk:
Jazyk: Čeština
Biodynamické vinohradnictví a vinařství
Tištěná kniha
Brožovaná vazba
199 Kč 169 Kč -15 %Skladem
i
Poslední aktualizace skladu 01. 07. 2022 5:57
i: 28822 n: 27104185r: 9597 169 Kč 118 Kč -30 %Ihned ke stažení
i: 29063 n: 27121595r: 9597
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Biodynamické pěstování révy vinné zahrnuje nejen péči o révový keř v souladu s přírodními a kosmickými rytmy, ale je založeno zejména na péči o půdu, která keř vyživuje. Je-li půda zdravá, plná užitečných mikroorganismů a organické hmoty, není nutné používat chemická hnojiva.
Cílem biodynamického pěstitele je eliminovat cizorodé vstupy, které ekosystém vinice zatěžují, a posilovat zdravotní stav révových keřů pouze nezbytnými, v místě vyrobenými bylinnými preparáty, výluhy a zákvasy, jež udržují půdu živou a vitální. A vinař svou prací ve vinném sklepě uzavírá proces, kterému podléhají i veškeré práce na vinici. Vyrábí víno autentické, prosté veškerých přídatných látek, odrážející staré technologické postupy a um našich předků.
Soubory ke stažení