Grilování
voňavé maso, ryby, zelenina
Grilování se stalo nedílnou součástí našeho volného času - doma, na chalupě, u babičky i na dovolené, s přáteli či rodinou - těšíme se na něj vždy. Vyzkoušejte recepty německého odborníka na grilování a gurmána Christopha Branda a jeho přátel na přípravu různých druhů masa, zeleniny a dokonce i sladkostí.
Na začátku knihy vás seznámíme s vybavením, správnými metodami a teplotami grilování, doporučíme také druhy masa a ryb. Následuje rozsáhlá nabídka receptů - od klasických grilovaných žebírek, steaků, lahodného mletého masa, drůbeže a křidélek, ryb, rybích špízů a dokonce i mořských plodů. Na grilovaných jídlech si mohou pochutnat i vegetariáni - burger z červené řepy, recepty z dýně, celeru i kukuřice, rajčat i hot dog s karotkou či sladké brambory. Aby bylo menu kompletní, můžete na grilu připravit i sladkou tečku - ananas, mandlový crumble. V závěru knihy jsou recepty na vhodné saláty a lahodné omáčky.
Proč nakupovat u nás?
Doprava nad
700 Kč zdarma
Soubory ke stažení
ZÁKLADY
GRILY
Elektrický gril
Plynový gril
Gril na dřevěné uhlí
BBQ gril
Udírna
Přenosný gril
VYBAVENÍ
Praktičtí pomocníci na rošt a gril
Malí pomocníci při přípravě
Malí pomocníci při čištění
METODY GRILOVÁNÍ
Přímé grilování
Nepřímé grilování
Barbecue
Uzení
Rožnění
BEZPEČNOST
TEPLOTA JÁDRA
DŘEVO & UHLÍ
Podpalovače
Dřevo
Aroma dřeva
Dřevěné uhlí
Brikety
MASO
Kvalita
Zrání
Drůbeží maso
Vepřové maso
Hovězí & telecí maso
Jehněčí maso
Masné výrobky
RYBY & MOŘSKÉ PLODY
Ryby
Mušle
Korýši
Hlavonožci
ZELENINA
Měkká zelenina
Tvrdá zelenina
RECEPTY
MASO
feat. Ludwig Maurer
US short ribs
Spider beef burger
Perfektní steak
Flat iron
Paul Ripkchen
Bacon bombs
Sekaná
Selátko grilované v boxu
Přitlučené kuřátko
German wingz
Chicken jerk
Pod kůží
Currywurst s koňským masem
RYBY
feat. Xiao Wang & Heiko Schulz
Trhaný losos z prkénka
Rybí tyčinky 2.0
Platýsové ruličky
Pražmy
Krevety bez kabátku
Mořčák
Hamachi
Tattoo yellowfin
Tuňákové tataki
VEGGIE
feat. Hannes Arendholz
Burger s červenou řepou
Lanýžový celer all in
Dýňová pánev
Kukuřice na dvojí způsob
Ořechovo-bulgurový burger
Popraskaná rajčátka
Mrkvový hot dog
Bezmasé taštičky
Batáty ve slupce
Grilovaný lilek
Uzené brambůrky
Rajče volské srdce
SWEET
feat. Véronique Witzigmann
Bazalkové marshmallows
Ananas v plamenech
Mandlový crumble
Jablečný tarte
Malinové růžičky
Čokoládovo-banánový mls
Citron v citronu
Chleba na špejli
BONUSY
Klasické saláty
Těstovinový salát ze skla
Coleslaw v červeném
Bramborový salát s čekankou a slaninou
Máslo
Jablečno-ořechové máslo
Medovo-rukolové máslo
Ostré burákové máslo
Omáčky
Barbecue omáčka
Zelená omáčka
Domácí kari omáčka
Avokádovo-sójový jogurt
Chilli omáčka
Rejstřík receptů
Věcný rejstřík
O autorovi
Poděkování
Hosté
Grilování
voňavé maso, ryby, zelenina
Grilování se stalo nedílnou součástí našeho volného času - doma, na chalupě, u babičky i na dovolené, s přáteli či rodinou - těšíme se na něj vždy. Vyzkoušejte recepty německého odborníka na grilování a gurmána Christopha Branda a jeho přátel na přípravu různých druhů masa, zeleniny a dokonce i sladkostí.
Na začátku knihy vás seznámíme s vybavením, správnými metodami a teplotami grilování, doporučíme také druhy masa a ryb. Následuje rozsáhlá nabídka receptů - od klasických grilovaných žebírek, steaků, lahodného mletého masa, drůbeže a křidélek, ryb, rybích špízů a dokonce i mořských plodů. Na grilovaných jídlech si mohou pochutnat i vegetariáni - burger z červené řepy, recepty z dýně, celeru i kukuřice, rajčat i hot dog s karotkou či sladké brambory. Aby bylo menu kompletní, můžete na grilu připravit i sladkou tečku - ananas, mandlový crumble. V závěru knihy jsou recepty na vhodné saláty a lahodné omáčky.
Proč nakupovat u nás?
Doprava nad
700 Kč zdarma
Soubory ke stažení
Z obsahu knihy Grilování
ZÁKLADY
GRILY
Elektrický gril
Plynový gril
Gril na dřevěné uhlí
BBQ gril
Udírna
Přenosný gril
VYBAVENÍ
Praktičtí pomocníci na rošt a gril
Malí pomocníci při přípravě
Malí pomocníci při čištění
METODY GRILOVÁNÍ
Přímé grilování
Nepřímé grilování
Barbecue
Uzení
Rožnění
BEZPEČNOST
TEPLOTA JÁDRA
DŘEVO & UHLÍ
Podpalovače
Dřevo
Aroma dřeva
Dřevěné uhlí
Brikety
MASO
Kvalita
Zrání
Drůbeží maso
Vepřové maso
Hovězí & telecí maso
Jehněčí maso
Masné výrobky
RYBY & MOŘSKÉ PLODY
Ryby
Mušle
Korýši
Hlavonožci
ZELENINA
Měkká zelenina
Tvrdá zelenina
RECEPTY
MASO
feat. Ludwig Maurer
US short ribs
Spider beef burger
Perfektní steak
Flat iron
Paul Ripkchen
Bacon bombs
Sekaná
Selátko grilované v boxu
Přitlučené kuřátko
German wingz
Chicken jerk
Pod kůží
Currywurst s koňským masem
RYBY
feat. Xiao Wang & Heiko Schulz
Trhaný losos z prkénka
Rybí tyčinky 2.0
Platýsové ruličky
Pražmy
Krevety bez kabátku
Mořčák
Hamachi
Tattoo yellowfin
Tuňákové tataki
VEGGIE
feat. Hannes Arendholz
Burger s červenou řepou
Lanýžový celer all in
Dýňová pánev
Kukuřice na dvojí způsob
Ořechovo-bulgurový burger
Popraskaná rajčátka
Mrkvový hot dog
Bezmasé taštičky
Batáty ve slupce
Grilovaný lilek
Uzené brambůrky
Rajče volské srdce
SWEET
feat. Véronique Witzigmann
Bazalkové marshmallows
Ananas v plamenech
Mandlový crumble
Jablečný tarte
Malinové růžičky
Čokoládovo-banánový mls
Citron v citronu
Chleba na špejli
BONUSY
Klasické saláty
Těstovinový salát ze skla
Coleslaw v červeném
Bramborový salát s čekankou a slaninou
Máslo
Jablečno-ořechové máslo
Medovo-rukolové máslo
Ostré burákové máslo
Omáčky
Barbecue omáčka
Zelená omáčka
Domácí kari omáčka
Avokádovo-sójový jogurt
Chilli omáčka
Rejstřík receptů
Věcný rejstřík
O autorovi
Poděkování
Hosté