0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Lži a mýty o tom, co jíme

Pravda o soli, cukru, tuku a především o lepku

Tištěná kniha
Brožovaná vazba
299 
Sklademi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů.

Poslední aktualizace skladu 15.7.2019 19:17
i: 22729 n: 24756882r: 8861
E-kniha
ePUB, PDF, Kindle
254 
Ihned ke stažení
i: 22730 n: 24759999r: 8861
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Čemu máme věřit? Komu máme věřit? Měli bychom jíst maso, nebo ne? Libové maso, nebo tučné maso? Vznikají při grilování karcinogeny? Zabraňuje brokolice vzniku rakoviny? Jsou umělá sladidla bezpečná? Můžeme pít z plastových lahví? Snižuje běhání riziko vzniku rakoviny?
Pravda o tom, co jíme, není příliš romantická. Žádní stravovací démoni nebo zázračné léčby neexistují. Žádná rajská minulost nikdy nebyla – ani ušlechtilí divoši, zázračné elixíry, dokonce ani žádná pořádná dieta. Démony jsou výživoví poradci a panikáři, kteří vás nakazí svou úzkostí, neustálým objevováním nových toxinů a skrytých zabijáků, načež vám nabídnou rady, jak vás zachrání ze stravovacího pekla, které oni sami vytvořili…
Celý život nám je předhazováno, že musíme omezit příjem potravin a jídla, které milujeme, abychom zhubli a byli zdraví, Jenže tyto strachy z jídla jsou založeny na mýtech, nikoli na vědě – a pravda vás jistě překvapí a osvobodí!

Proč nakupovat u nás?
99 %
titulů skladem
Ukázky
u většiny knih
Doprava nad
800 Kč zdarma
Objednávka
nad 800 Kč ZDARMA ZDARMA ZDARMA
do 800 Kč 49 Kč 69 Kč 84 Kč
Dobírka + 15 Kč + 15 Kč + 15 Kč


Ceny jsou uvedené včetně balného a DPH

Osobní odběr je ZDARMA

Tištěná kniha

Datum vydání: 06. 11. 2015
Katalogové číslo: 75000
ISBN: 978-80-247-5688-2
Formát / stran: 145×205, 272 stran

E-kniha

Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 1.3MB | 2.8MB | 0.6MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Lži a mýty o tom, co jíme

Tištěná kniha

Datum vydání: 06. 11. 2015
Katalogové číslo: 75000
ISBN: 978-80-247-5688-2
Formát / stran: 145×205, 272 stran
Jazyk: Čeština

E-kniha

Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 1.3MB | 2.8MB | 0.6MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Jazyk: Čeština
71% 7 hlasů

Lži a mýty o tom, co jíme

Pravda o soli, cukru, tuku a především o lepku

Tištěná kniha
Brožovaná vazba
299 
Sklademi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů.

Poslední aktualizace skladu 15.7.2019 19:17
i: 22729 n: 24756882r: 8861
E-kniha
ePUB, PDF, Kindle
254 
Ihned ke stažení
i: 22730 n: 24759999r: 8861
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Čemu máme věřit? Komu máme věřit? Měli bychom jíst maso, nebo ne? Libové maso, nebo tučné maso? Vznikají při grilování karcinogeny? Zabraňuje brokolice vzniku rakoviny? Jsou umělá sladidla bezpečná? Můžeme pít z plastových lahví? Snižuje běhání riziko vzniku rakoviny?
Pravda o tom, co jíme, není příliš romantická. Žádní stravovací démoni nebo zázračné léčby neexistují. Žádná rajská minulost nikdy nebyla – ani ušlechtilí divoši, zázračné elixíry, dokonce ani žádná pořádná dieta. Démony jsou výživoví poradci a panikáři, kteří vás nakazí svou úzkostí, neustálým objevováním nových toxinů a skrytých zabijáků, načež vám nabídnou rady, jak vás zachrání ze stravovacího pekla, které oni sami vytvořili…
Celý život nám je předhazováno, že musíme omezit příjem potravin a jídla, které milujeme, abychom zhubli a byli zdraví, Jenže tyto strachy z jídla jsou založeny na mýtech, nikoli na vědě – a pravda vás jistě překvapí a osvobodí!
Proč nakupovat u nás?
99 %
titulů skladem
Ukázky
u většiny knih
Doprava nad
800 Kč zdarma
Objednávka
nad 800 Kč ZDARMA ZDARMA ZDARMA
do 800 Kč 49 Kč 69 Kč 84 Kč
Dobírka + 15 Kč + 15 Kč + 15 Kč


Ceny jsou uvedené včetně balného a DPH

Osobní odběr je ZDARMA

O Autorovi

Levinovitz Allan
Autor sám o sobě: Působím jako profesor religionistiky na Univerzitě James Madison. Moje akademická činnost se zaměřuje zejména na myšlenky klasické Číny, filozofii hry a prolínání náboženství a medicíny. Jako vysokošk olský student jsem studoval filozofii a religionistiku ve Stanfordu, doktorský titul z religionistiky a literatury jsem získal na univerzitě v Chicagu. Své články pravidelně publikuji v periodikách jako The Atlantic, Slate, Wired, The LA Review of Books, The Believer a The Millions a dále také v nejrůznějších akademických novinách a časopisech. Žiji v Charlottesville ve Virgínii se svojí manželkou, dcerou a kočkou. Napodobeniny sýru jsou mým stravovacím tabu. Moje webové stránky: http://theglutenlie.com/.

Hodnocení čtenářů

Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 269 
E-kniha 229 
Tištěná 287  -20 %
E-kniha 244  -20 %
Tištěná 365 
Tištěná 169 
Tištěná 169 
E-kniha 144 
Tištěná 399 

Přihlášení k newsletteru

Vyberte si prosím obory, které vás zajímají a my vám budeme zasílat informace o knihách přizpůsobené vašemu zájmu



















Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.
Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace

 


 

 

 
Síla hesla:
 

 
 

Fakturační adresa

Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.