0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Z Radčina rodinného receptáře

Jak vařit úsporně bez lepku, mléka a jiných alergenů

Z Radčina rodinného receptáře
Tištěná kniha
Pevná šitá vazba
459  390  -15 %
Sklademi

Poslední aktualizace skladu 08. 12. 2022 3:43
i: 43546 n: 27137244r: 13182
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma

Ukázky z E-knihy

Přejete si vařit jednoduše a úsporně, a přesto sestavit vynikající bezlepkový jídelníček, na kterém si pochutná celá rodina? Již čtvrtá kniha známé české autorky bezlepkových kuchařek Radky Vrzalové vám přináší přes 60 osvědčených i úsporných rodinných receptů, přehledně seřazených podle jednotlivých ročních období.

Pojďte tedy společně nakouknout pod pokličku těchto rodinných receptur, které se u Radky dědí z generace na generaci v malých sešitcích i na starých pohlednicích, a objevte kulinářské poklady z dostupných surovin, které navíc zvládne připravit úplně každý.

V kuchařce určitě najdete:
  • úsporné rodinné recepty z přirozeně bezlepkových surovin a jednodruhových mouk
  • recepty nejen pro bezlepkovou, ale také varianty pro bezmléčnou a bezvaječnou dietu
  • spoustu receptů vhodných i pro HIT pacienty
  • menu od polévky až po zákusek na každý měsíc v roce
  • speciality sváteční kuchyně – Velikonoce, Vánoce, oslavy Silvestra
  • prostor pro zápisky, postřehy a zkušenosti každé kuchařky i každého kuchaře
  • klasické i netradiční a zapomenuté recepty české i středoevropské kuchyně od slaného po sladké
  • zajímavé rady do kuchyně i ke stolu
  • prvorepublikové a poválečné fotografie z rodinného archivu autorky
Přejeme vám dobrou chuť!

Doprava zdarma končí:

Z obsahu knihy Z Radčina rodinného receptáře

Úvod
Vysvětlení piktogramů

Jaro
BŘEZEN
Uzená pohanková polévka
Domácí velikonoční sekaná
Ovesný chléb s praženými ořechy
Beránek Cyril
Nekynuté osobní mazance
DUBEN
Kulajda s koprem a pažitkou
Kopřivové lívance s úspornou jahelnou majonézou
Nadívaná kuřecí roláda
Luxusní vegan mrkvový dortík
Linecké cukroví podle prababičky
KVĚTEN
Kedlubnová polévka se sušenými švestkami
Smažené bezové květy - kosmatice
Krůtí kostky s karotkou a hráškem
Rakvičky s jahodovou šlehačkou

Léto
ČERVEN
Vydatný vývar se zeleninou a jáhly
Bylinkové knedlíky z hrnečků
Králík v pyžamu
Bezlepkové ovocné knedlíky z odpalovaného těsta
Tvarohová bublanina z pudinku a mandlí - co dům dal
ČERVENEC
Bramboračka s houbami
Letní okurková polévka – řecký tarator
Jahelné nočky s žahourem
Základní slaný cuketový koláč na plech
SRPEN
Cuketová polévka s parmazánem
Letní kuřecí pekáček
Ovocné knedlíky či nočky z tvarohového těsta
Babiččina jemná svačinka

Podzim
ZÁŘÍ
Rajská polévka s bazalkou
Jáhloto s houbami
Houbovec nebo hubník k večeři
Cuketová bábovka s ostružinami a lískovými oříšky
ŘÍJEN
Jemný boršč
Samokvašený pohankovočirokový chléb
Kapustové karbanátky dědy Václava
Tradiční švestkovojablečný jahelník
Velká rodinná sachr bábovka
LISTOPAD
Svačinová dršťková polévka z hlívy ústřičné
Bramborové škubánky
Šoulet z hrachu, drobných fazolí a pohanky k svatomartinské huse
Mrkvové šátečky

Zima
PROSINEC (Advent a Mikuláš)
Pohankové perníčky s jablkem
Sušenky T. G. Masaryka
Linecké cukroví s mákem a povidly
Perníkové marcipánové kostky s ovocným želé
Ovocní čertíci k mikulášské nadílce
Smažení rarášci
PROSINEC (Vánoce)
Polévka ze žlutého hrachu
Kapr po novohradsku s vejmrdou
Retro pudink jako z cukrárny
Jemný sladký štrúdl s karamelizovanými vločkami
Slavnostní marcipánový chlebíček
PROSINEC (Silvestr)
Pikantní celerová pivní pomazánka na topinky
Recept Staré gardy kuchařů a cukrářů na pohankový tatarák
Domácí uherský řez na silvestrovský večer
Omáčka z čočky na smetaně
Luxusní žemlovka z vánočky nebo mazance
LEDEN
Oukrop s čirokovými krupkami
Škvarkové placky
Guláš pro zahřátí
Sladký dezertní salát
Perníkový jablečný chlebíček
ÚNOR
Michalova zelnice na zahřátí
Bramborová kaše nastavovaná čirokem, lepenice
Plněné kapustové listy
Rychlé tvarohové koblížky
Sýrové zobání - šnečky

Několik zajímavých rad do kuchyně i ke stolu
Abecední seznam recept

Tištěná kniha

Datum vydání: 23.11.2022
Katalogové číslo: 27587
ISBN: 978-80-271-3724-4
Formát / stran: 210×210, 160 stran

Poškozené knihy


Poškození knihy nemá žádný vliv na obsah. Kniha může mít například zažloutlé či vybledlé listy, natrženou nebo odřenou obálku, mírně naražené rohy či jiné podobné mechanické poškození, které však nebrání jejímu přečtení.

Více informací o poškozených knihách naleznete zde.
Z Radčina rodinného receptáře

Tištěná kniha

Datum vydání: 23.11.2022
Katalogové číslo: 27587
ISBN: 978-80-271-3724-4
Formát / stran: 210×210, 160 stran
Jazyk: Čeština

Z Radčina rodinného receptáře

Jak vařit úsporně bez lepku, mléka a jiných alergenů

Tištěná kniha
Pevná šitá vazba
459  390  -15 %
Sklademi

Poslední aktualizace skladu 08. 12. 2022 3:43
i: 43546 n: 27137244r: 13182
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Přejete si vařit jednoduše a úsporně, a přesto sestavit vynikající bezlepkový jídelníček, na kterém si pochutná celá rodina? Již čtvrtá kniha známé české autorky bezlepkových kuchařek Radky Vrzalové vám přináší přes 60 osvědčených i úsporných rodinných receptů, přehledně seřazených podle jednotlivých ročních období.

Pojďte tedy společně nakouknout pod pokličku těchto rodinných receptur, které se u Radky dědí z generace na generaci v malých sešitcích i na starých pohlednicích, a objevte kulinářské poklady z dostupných surovin, které navíc zvládne připravit úplně každý.

V kuchařce určitě najdete:
  • úsporné rodinné recepty z přirozeně bezlepkových surovin a jednodruhových mouk
  • recepty nejen pro bezlepkovou, ale také varianty pro bezmléčnou a bezvaječnou dietu
  • spoustu receptů vhodných i pro HIT pacienty
  • menu od polévky až po zákusek na každý měsíc v roce
  • speciality sváteční kuchyně – Velikonoce, Vánoce, oslavy Silvestra
  • prostor pro zápisky, postřehy a zkušenosti každé kuchařky i každého kuchaře
  • klasické i netradiční a zapomenuté recepty české i středoevropské kuchyně od slaného po sladké
  • zajímavé rady do kuchyně i ke stolu
  • prvorepublikové a poválečné fotografie z rodinného archivu autorky
Přejeme vám dobrou chuť!
Doprava zdarma končí:

Z obsahu knihy Z Radčina rodinného receptáře

Úvod
Vysvětlení piktogramů

Jaro
BŘEZEN
Uzená pohanková polévka
Domácí velikonoční sekaná
Ovesný chléb s praženými ořechy
Beránek Cyril
Nekynuté osobní mazance
DUBEN
Kulajda s koprem a pažitkou
Kopřivové lívance s úspornou jahelnou majonézou
Nadívaná kuřecí roláda
Luxusní vegan mrkvový dortík
Linecké cukroví podle prababičky
KVĚTEN
Kedlubnová polévka se sušenými švestkami
Smažené bezové květy - kosmatice
Krůtí kostky s karotkou a hráškem
Rakvičky s jahodovou šlehačkou

Léto
ČERVEN
Vydatný vývar se zeleninou a jáhly
Bylinkové knedlíky z hrnečků
Králík v pyžamu
Bezlepkové ovocné knedlíky z odpalovaného těsta
Tvarohová bublanina z pudinku a mandlí - co dům dal
ČERVENEC
Bramboračka s houbami
Letní okurková polévka – řecký tarator
Jahelné nočky s žahourem
Základní slaný cuketový koláč na plech
SRPEN
Cuketová polévka s parmazánem
Letní kuřecí pekáček
Ovocné knedlíky či nočky z tvarohového těsta
Babiččina jemná svačinka

Podzim
ZÁŘÍ
Rajská polévka s bazalkou
Jáhloto s houbami
Houbovec nebo hubník k večeři
Cuketová bábovka s ostružinami a lískovými oříšky
ŘÍJEN
Jemný boršč
Samokvašený pohankovočirokový chléb
Kapustové karbanátky dědy Václava
Tradiční švestkovojablečný jahelník
Velká rodinná sachr bábovka
LISTOPAD
Svačinová dršťková polévka z hlívy ústřičné
Bramborové škubánky
Šoulet z hrachu, drobných fazolí a pohanky k svatomartinské huse
Mrkvové šátečky

Zima
PROSINEC (Advent a Mikuláš)
Pohankové perníčky s jablkem
Sušenky T. G. Masaryka
Linecké cukroví s mákem a povidly
Perníkové marcipánové kostky s ovocným želé
Ovocní čertíci k mikulášské nadílce
Smažení rarášci
PROSINEC (Vánoce)
Polévka ze žlutého hrachu
Kapr po novohradsku s vejmrdou
Retro pudink jako z cukrárny
Jemný sladký štrúdl s karamelizovanými vločkami
Slavnostní marcipánový chlebíček
PROSINEC (Silvestr)
Pikantní celerová pivní pomazánka na topinky
Recept Staré gardy kuchařů a cukrářů na pohankový tatarák
Domácí uherský řez na silvestrovský večer
Omáčka z čočky na smetaně
Luxusní žemlovka z vánočky nebo mazance
LEDEN
Oukrop s čirokovými krupkami
Škvarkové placky
Guláš pro zahřátí
Sladký dezertní salát
Perníkový jablečný chlebíček
ÚNOR
Michalova zelnice na zahřátí
Bramborová kaše nastavovaná čirokem, lepenice
Plněné kapustové listy
Rychlé tvarohové koblížky
Sýrové zobání - šnečky

Několik zajímavých rad do kuchyně i ke stolu
Abecední seznam recept

Hodnocení čtenářů

Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 254  -15 %
E-kniha 216  -15 %
Tištěná 424  -15 %
E-kniha 360  -15 %
Tištěná 288  -15 %
E-kniha 245  -15 %
Tištěná 339  -15 %
E-kniha 288  -15 %
Tištěná 195  -15 %
E-kniha 166  -15 %
Poškozená 149 -40 %

Přihlášení k newsletteru

Vyberte si prosím obory, které vás zajímají a my vám budeme zasílat informace o knihách přizpůsobené vašemu zájmu



















Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.
Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace





Síla hesla:
 

 

Fakturační adresa

Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.