0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Zdravá výživa a hubnutí

v otázkách a odpovědích

Tištěná kniha
Brožovaná vazba
Titul doprodán
r: 3513
E-kniha
PDF
104  88  -15 %
Ihned ke stažení
i: 14931 n: 24764931r: 3513
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF
Autorka stručně, přehledně a velmi srozumitelně odpovídá na nejčastější otázky na téma zdravé výživy všem, kteří se zajímají o své tělo a zdravý životní styl. Nejvíce otázek a odpovědí se týká hubnutí, metod a správných postupů jak zhubnout, ale nikoliv za cenu poškození zdravít, jak si váhu udržet a znovu nepřibírat.

Doprava ZDARMA na vše končí za:

Z obsahu knihy Zdravá výživa a hubnutí

Úvod
Výživa a zdraví
Zelenina a ovoce
Mléko, mléčné výrobky, maso, ryby, vejce
Pečivo
Tuky
Sladkosti a pochutiny
Tekutiny a pitný režim
Alternativní výživové směry
Doplňky výživy
Obezita a její příčiny, měření stavu výživy
Metody hubnutí
Hubnutí v praxi
Hubnutí a pohybová aktivita
Problémy spojené s hubnutím
Těhotenství, kojení a návrat k normální hmotnosti
Udržení hmotnosti – optimální příjem a výdej energie
Ostatní dotazy
Jak upravit jídelníček
1. Proč nehubnu?
2. Chci trochu zhubnout, ale nemám na nic čas...
3. Přizpůsobit se věku neznamená hladovět.
4. Práce je důležitější než zdraví
5. Nechci, aby dcera dopadla jako já...
6. Potřebuji přibrat.
7. Miluji čokoládu
8. Jak jíst zdravě v těhotenství a příliš nepřibrat?

Výživa v číslech
Základní živiny
Body mass index, příjem energie
Základní funkce a denní doporučené dávky vitaminů a minerálních dávek
Nejlepší zdroje bílkovin v potravinách
Obsah cholesterolu v potravinách
Obsah vlákniny v potravinách
Glykemický index potravin
Obsah vápníku v potravinách
Obsah sodíku v potravinách
Obsah sodíku v minerálkách na českém trhu
Obsah vody v potravinách
Obsah purinů v potravinách

Příloha – kontakty a užitečné adresy

Literatura

E-kniha

Formát: PDF
Velikost: 1.2MB
Druh ochrany: Sociální ochrana

Poškozené knihy


Poškození knihy nemá žádný vliv na obsah. Kniha může mít například zažloutlé či vybledlé listy, natrženou nebo odřenou obálku, mírně naražené rohy či jiné podobné mechanické poškození, které však nebrání jejímu přečtení.

Více informací o poškozených knihách naleznete zde.
Zdravá výživa a hubnutí
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF

E-kniha

Formát: PDF
Velikost: 1.2 MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Jazyk: Čeština
70% 2 hlasy

Zdravá výživa a hubnutí

v otázkách a odpovědích

Tištěná kniha
Brožovaná vazba
Titul doprodán
r: 3513
E-kniha
PDF
104  88  -15 %
Ihned ke stažení
i: 14931 n: 24764931r: 3513
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Autorka stručně, přehledně a velmi srozumitelně odpovídá na nejčastější otázky na téma zdravé výživy všem, kteří se zajímají o své tělo a zdravý životní styl. Nejvíce otázek a odpovědí se týká hubnutí, metod a správných postupů jak zhubnout, ale nikoliv za cenu poškození zdravít, jak si váhu udržet a znovu nepřibírat.

Doprava ZDARMA na vše končí za:

Z obsahu knihy Zdravá výživa a hubnutí

Úvod
Výživa a zdraví
Zelenina a ovoce
Mléko, mléčné výrobky, maso, ryby, vejce
Pečivo
Tuky
Sladkosti a pochutiny
Tekutiny a pitný režim
Alternativní výživové směry
Doplňky výživy
Obezita a její příčiny, měření stavu výživy
Metody hubnutí
Hubnutí v praxi
Hubnutí a pohybová aktivita
Problémy spojené s hubnutím
Těhotenství, kojení a návrat k normální hmotnosti
Udržení hmotnosti – optimální příjem a výdej energie
Ostatní dotazy
Jak upravit jídelníček
1. Proč nehubnu?
2. Chci trochu zhubnout, ale nemám na nic čas...
3. Přizpůsobit se věku neznamená hladovět.
4. Práce je důležitější než zdraví
5. Nechci, aby dcera dopadla jako já...
6. Potřebuji přibrat.
7. Miluji čokoládu
8. Jak jíst zdravě v těhotenství a příliš nepřibrat?

Výživa v číslech
Základní živiny
Body mass index, příjem energie
Základní funkce a denní doporučené dávky vitaminů a minerálních dávek
Nejlepší zdroje bílkovin v potravinách
Obsah cholesterolu v potravinách
Obsah vlákniny v potravinách
Glykemický index potravin
Obsah vápníku v potravinách
Obsah sodíku v potravinách
Obsah sodíku v minerálkách na českém trhu
Obsah vody v potravinách
Obsah purinů v potravinách

Příloha – kontakty a užitečné adresy

Literatura

O Autorovi

Kunová Václava
Václava Kunová se od doby svých studií na vysoké škole zabývá výživou, zejména ve vztahu k prevenci a léčbě civilizačních onemocnění. Snaží se o skloubení nároků na zdravé stravování s kvalitní a moderní gastronomií.

Hodnocení čtenářů

Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 365  -15 %
Tištěná 199  -50 %
E-kniha 288  -15 %
E-kniha 216  -15 %
Tištěná 157  -15 %
E-kniha 133  -15 %
Tištěná 135  -15 %
E-kniha 115  -15 %
Tištěná 169  -15 %
E-kniha 144  -15 %

Přihlášení k newsletteru

Vyberte si prosím obory, které vás zajímají a my vám budeme zasílat informace o knihách přizpůsobené vašemu zájmu



















Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.
Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace



 

 

 
Síla hesla:
 

 
 

Fakturační adresa

Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.