Jak ochutnávat kávu
Rozvíjejte své senzorické schopnosti a vychutnejte si každý šálek
Tištěná kniha
Brožovaná vazba
i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit v kamených knihkupectvích.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
349 Kč 297 KčUšetříte 52 Kč
Skladem
i
Poslední aktualizace skladu 12. 07. 2025 2:41
i: 47886 n: 24724515r: 14059 i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit u obchodních partnerů.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
297 Kč 252 KčUšetříte 45 Kč
Ihned ke stažení
i: 48487 n: 27175581r: 14059
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Odbornice na domácí přípravu kávy a autorka knihy Manuál pro milovníka kávy vás zavede do širokého světa chutí tohoto tmavého nápoje.
Už jste si někdy koupili kávu založenou na lahodných chuťových tónech – lesní ovoce, mléčná čokoláda, lískový ořech – a nic z toho jste ve svém šálku nenašli? Mezi milovníky kávy je to běžná zkušenost.
V dnešní době může vysoce kvalitní káva chutnat na všechny způsoby, a to díky technikám pražení, které pomáhají vyniknout kvalitám zrn. Kromě této charakteristické chuti kávy můžete ve svém šálku skutečně najít náznaky ovoce, čokolády a ořechů – stačí jen trocha znalostí, trocha cviku a schopnost zpomalit a ochutnávat.
Autorka bestsellerů Jessica Easto vysvětluje, proč nejsou chuťové tóny u kávy vždy tak jednoduché jako u jiných nápojů, jako je víno, pivo a lihoviny. Dozvíte se, jak kávu vnímají naše smysly, co vytváří a ovlivňuje její chuť a jak procvičovat své senzorické dovednosti pomocí stejných nástrojů jako profesionálové baristé.
Díky devatenácti cvičením, která vám pomohou identifikovat a mluvit o tom, co ochutnáváte, získáte „rozvinutější patro“, lepší schopnost vybrat si kávu, kterou si zamilujete, a lepší porozumění všem nuancím skrytým v malých zrnkách.
Proč nakupovat u nás?
Doprava nad
700 Kč zdarma
Soubory ke stažení
Tištěná kniha
Věk:
Datum vydání: 17.09.2024
Katalogové číslo: 62048
ISBN: 978-80-247-2451-5
Formát / stran: 140×190, 196 stran
Edice:
Nakladatel: Grada
E-kniha
Formát: PDF
Velikost: 1.86MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Nakladatel: Grada
Tištěná kniha
Datum vydání: 17.09.2024
Katalogové číslo: 62048
ISBN: 978-80-247-2451-5
Formát / stran: 140×190, 196 stran
Edice:
Věk:
Jazyk: Čeština
Nakladatel: Grada
E-kniha
Formát: PDF
Velikost: 1.86 MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Věk:
Jazyk: Čeština
Nakladatel: Grada
Jak ochutnávat kávu
Rozvíjejte své senzorické schopnosti a vychutnejte si každý šálek
Tištěná kniha
Brožovaná vazba
i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit v kamených knihkupectvích.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
349 Kč 297 KčUšetříte 52 Kč
Skladem
i
Poslední aktualizace skladu 12. 07. 2025 2:41
i: 47886 n: 24724515r: 14059 i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit u obchodních partnerů.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
297 Kč 252 KčUšetříte 45 Kč
Ihned ke stažení
i: 48487 n: 27175581r: 14059
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Odbornice na domácí přípravu kávy a autorka knihy Manuál pro milovníka kávy vás zavede do širokého světa chutí tohoto tmavého nápoje.
Už jste si někdy koupili kávu založenou na lahodných chuťových tónech – lesní ovoce, mléčná čokoláda, lískový ořech – a nic z toho jste ve svém šálku nenašli? Mezi milovníky kávy je to běžná zkušenost.
V dnešní době může vysoce kvalitní káva chutnat na všechny způsoby, a to díky technikám pražení, které pomáhají vyniknout kvalitám zrn. Kromě této charakteristické chuti kávy můžete ve svém šálku skutečně najít náznaky ovoce, čokolády a ořechů – stačí jen trocha znalostí, trocha cviku a schopnost zpomalit a ochutnávat.
Autorka bestsellerů Jessica Easto vysvětluje, proč nejsou chuťové tóny u kávy vždy tak jednoduché jako u jiných nápojů, jako je víno, pivo a lihoviny. Dozvíte se, jak kávu vnímají naše smysly, co vytváří a ovlivňuje její chuť a jak procvičovat své senzorické dovednosti pomocí stejných nástrojů jako profesionálové baristé.
Díky devatenácti cvičením, která vám pomohou identifikovat a mluvit o tom, co ochutnáváte, získáte „rozvinutější patro“, lepší schopnost vybrat si kávu, kterou si zamilujete, a lepší porozumění všem nuancím skrytým v malých zrnkách.
Proč nakupovat u nás?
Doprava nad
700 Kč zdarma
Soubory ke stažení