0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Luštěniny

Tištěná kniha
Pevná šitá vazba
379  284  -25 %
Sklademi

Poslední aktualizace skladu 31.10.2020 2:37
i: 29679 n: 73595388r: 10834
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma

Ukázky z E-knihy

Současné trendy ve vaření znovu objevují zdánlivě obyčejné a často neprávem opomíjené luštěniny. Není divu, s jejich pomocí uvaříte takřka cokoliv - nejen hlavní jídla, ale i předkrmy, polévky nebo skvělé dezerty.
Pokud luštěniny zařadíte do svého jídelníčku, jistě nebudete litovat, ve své nenápadnosti totiž skrývají mnoho výhod.

Autorka na úvod představuje různé druhy luštěnin i ideální způsob jejich přípravy. Kuchařka je dále přehledně rozdělena do šesti kapitol podle barvy luštěnin: bílé – černé – zelené – žluté – červené – hnědé. Najdete mezi nimi klasické známé druhy jako hrášek, čočku či cizrnu, ale i exotické luskoviny jako fazolky edamame, adzuki či mungo nebo třeba černou čočku beluga.

Obohaťte si jídelníček o množství barev i chutí!

Dnes SLEVA 25 % na vše!

Tištěná kniha

Datum vydání: 16. 10. 2017
Katalogové číslo: 89053
ISBN: 978-80-7359-538-8
Formát / stran: 215×240, 176 stran

Poškozené knihy


Poškození knihy nemá žádný vliv na obsah. Kniha může mít například zažloutlé či vybledlé listy, natrženou nebo odřenou obálku, mírně naražené rohy či jiné podobné mechanické poškození, které však nebrání jejímu přečtení.

Více informací o poškozených knihách naleznete zde.
Luštěniny

Tištěná kniha

Datum vydání: 16. 10. 2017
Katalogové číslo: 89053
ISBN: 978-80-7359-538-8
Formát / stran: 215×240, 176 stran
Jazyk: Čeština

Luštěniny

Tištěná kniha
Pevná šitá vazba
379  284  -25 %
Sklademi

Poslední aktualizace skladu 31.10.2020 2:37
i: 29679 n: 73595388r: 10834
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Současné trendy ve vaření znovu objevují zdánlivě obyčejné a často neprávem opomíjené luštěniny. Není divu, s jejich pomocí uvaříte takřka cokoliv - nejen hlavní jídla, ale i předkrmy, polévky nebo skvělé dezerty.
Pokud luštěniny zařadíte do svého jídelníčku, jistě nebudete litovat, ve své nenápadnosti totiž skrývají mnoho výhod.

Autorka na úvod představuje různé druhy luštěnin i ideální způsob jejich přípravy. Kuchařka je dále přehledně rozdělena do šesti kapitol podle barvy luštěnin: bílé – černé – zelené – žluté – červené – hnědé. Najdete mezi nimi klasické známé druhy jako hrášek, čočku či cizrnu, ale i exotické luskoviny jako fazolky edamame, adzuki či mungo nebo třeba černou čočku beluga.

Obohaťte si jídelníček o množství barev i chutí!

Dnes SLEVA 25 % na vše!

Hodnocení čtenářů

Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 149  -25 %
E-kniha 127  -25 %
Tištěná 224  -25 %
E-kniha 191  -25 %
Tištěná 149  -50 %
Tištěná 149  -57 %
Tištěná 74  -25 %

Přihlášení k newsletteru

Vyberte si prosím obory, které vás zajímají a my vám budeme zasílat informace o knihách přizpůsobené vašemu zájmu



















Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.
Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace



 

 

 
Síla hesla:
 

 
 

Fakturační adresa

Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.