0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Molekulární gastronomie

Avantgarda na vašem stole
Tištěná kniha
Pevná šitá vazba
890
Sklademi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů..

Poslední aktualizace skladu 11.12.2017 3:56
i: 22629 n: 24756356r: 8771
První česká kniha o molekulární gastronomii je tu!
Molekulární gastronomie se stává v poslední době fenoménem a my vám přinášíme unikátní publikaci, která vám pomůže nahlédnout nejen pod pokličku této tajuplné alchymie! Mediálně známý propagátor molekulární gastronomie v Čechách a na Slovensku Petr Koukolíček vás provede historií, vysvětlí podstatu „molekulárního vaření“ a naučí vás připravit nevšední pochutiny, kterými šokujete své přátele. Dozvíte se, jak se vaří třeba v Alcronu a co je to molekulární mixologie. Tento solitérní a designový kus nesmí chybět ve vaší knihovně!

Z obsahu knihy Molekulární gastronomie

I. Úvod a historie
II. Kdo je kdo? Co je co?
Petr Koukolíček
Molekulární kuchyně
Techno-emocionální kuchyně
Foodpairing
Espumas a pěny
Pavel Býček
Avantgardní kuchyně
Sous vide
Martin Baťha
Progresivní mixologie
III. Popis textur
Sferifikace
Gelifikace
Popis textur a použitých látek
Porovnání textur
Karagenan
Gellan Guma
Agar-agar
Alginát sodný
Xantanová guma
Želatina
Metylcelulóza
Maltodextrin
Sójový lecitin
Kapalný dusík
IV. Recepty
V. Partneři a poděkování

Tištěná kniha

Datum vydání: 19. 11. 2015
Katalogové číslo: 4827
ISBN: 978-80-247-5635-6
Formát / stran: 210×210, 232 stran
Molekulární gastronomie

Tištěná kniha

Datum vydání: 19. 11. 2015
Katalogové číslo: 4827
ISBN: 978-80-247-5635-6
Formát / stran: 210×210, 232 stran

Molekulární gastronomie

Avantgarda na vašem stole
První česká kniha o molekulární gastronomii je tu!
Molekulární gastronomie se stává v poslední době fenoménem a my vám přinášíme unikátní publikaci, která vám pomůže nahlédnout nejen pod pokličku této tajuplné alchymie! Mediálně známý propagátor molekulární gastronomie v Čechách a na Slovensku Petr Koukolíček vás provede historií, vysvětlí podstatu „molekulárního vaření“ a naučí vás připravit nevšední pochutiny, kterými šokujete své přátele. Dozvíte se, jak se vaří třeba v Alcronu a co je to molekulární mixologie. Tento solitérní a designový kus nesmí chybět ve vaší knihovně!
Tištěná kniha
Pevná šitá vazba
890
Sklademi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů..

Poslední aktualizace skladu 11.12.2017 3:56
i: 22629 n: 24756356r: 8771

Z obsahu knihy Molekulární gastronomie

I. Úvod a historie
II. Kdo je kdo? Co je co?
Petr Koukolíček
Molekulární kuchyně
Techno-emocionální kuchyně
Foodpairing
Espumas a pěny
Pavel Býček
Avantgardní kuchyně
Sous vide
Martin Baťha
Progresivní mixologie
III. Popis textur
Sferifikace
Gelifikace
Popis textur a použitých látek
Porovnání textur
Karagenan
Gellan Guma
Agar-agar
Alginát sodný
Xantanová guma
Želatina
Metylcelulóza
Maltodextrin
Sójový lecitin
Kapalný dusík
IV. Recepty
V. Partneři a poděkování

O Autorovi

Koukolíček Petr

Je „zapálený“ kuchař – propagátor molekulární gastronomie a spolumajitel gastronomické společnosti zabývající se cateringem a závodním stravováním v moderním pojetí, držitel ocenění VI ZIONÁŘ 2013 za přínos v gastronomii, výrobce přípravků značky MOLECULAR-BASE potřebných pro přípravu molekulárních technik, gastronomický poradce a experimentátor. Jeho práci jste mohli vidět v pořade ch Česko vaří s Pohlreichem, Zázraky přírody, Dobré ráno, Studio 6, ČT Déčko – Lovci záhad, Gejzír nebo Gondíci s.r.o., objevil se i v TV Markíza či časopise Reflex, poskytoval odborné poradenství pro pořad TV Prima Prostřeno. Jeho výtvory můžete ochutnat na různých gastronomických festivalech – Prima Fresh Festival Praha, Pardubice, Plzeň, Špilberk Food festival, Apetit festival Praha, Plzeň, Par dubice, Foodparade či na mnoha dalších privátních akcích.

Zařazena v kategoriích

Hodnocení čtenářů

Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 199
E-kniha 169
Tištěná 199
E-kniha 169
Tištěná 139
Tištěná 539
Tištěná 199

Novinky a akční nabídky knih

Přeji si být informován o novinkách


















Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace

 




Síla hesla:
 

 

Fakturační adresa

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace