0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Síla přírodní fermentace

Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
Tištěná kniha
Brožovaná vazba
297
Sklademi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů..

Poslední aktualizace skladu 28.6.2017 18:44
i: 21782 n: 24752143r: 8253
Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku.
Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno).
S téměř stovkou receptů je nejobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Z obsahu knihy Síla přírodní fermentace

Předmluva (od Sally Fallonové)
Poděkování
Úvod: Kulturní souvislosti - pěstění fermentačního fetiše

KAPITOLA 1: Rehabilitace živých kultur
KAPITOLA 2: Teorie kultur
KAPITOLA 3: Homogenizace kultur
KAPITOLA 4: Zacházení s kulturami
KAPITOLA 5: Nakládaná zelenina
KAPITOLA 6: Fermentované luštěniny
KAPITOLA 7: Kysané mléčné produkty a jejich veganské alternativy
KAPITOLA 8: Chléb a placky
KAPITOLA 9: Fermentované obilné kaše a nápoje
KAPITOLA 10: Vína (včetně medoviny, cideru a zázvorového piva)
KAPITOLA 11: Pivo
KAPITOLA 12: Octy
KAPITOLA 13: Kulturní reinkarnace

Poznámky
Použitá literatura
Seznam receptů
O autorovi
Napsali o Síle přírodní fermentace

Tištěná kniha

Datum vydání: 12. 01. 2015
Katalogové číslo: 8153
ISBN: 978-80-247-5214-3
Formát / stran: 144×207, 256 stran
Síla přírodní fermentace

Tištěná kniha

Datum vydání: 12. 01. 2015
Katalogové číslo: 8153
ISBN: 978-80-247-5214-3
Formát / stran: 144×207, 256 stran

Síla přírodní fermentace

Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku.
Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno).
S téměř stovkou receptů je nejobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.
Tištěná kniha
Brožovaná vazba
297
Sklademi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů..

Poslední aktualizace skladu 28.6.2017 18:44
i: 21782 n: 24752143r: 8253

Z obsahu knihy Síla přírodní fermentace

Předmluva (od Sally Fallonové)
Poděkování
Úvod: Kulturní souvislosti - pěstění fermentačního fetiše

KAPITOLA 1: Rehabilitace živých kultur
KAPITOLA 2: Teorie kultur
KAPITOLA 3: Homogenizace kultur
KAPITOLA 4: Zacházení s kulturami
KAPITOLA 5: Nakládaná zelenina
KAPITOLA 6: Fermentované luštěniny
KAPITOLA 7: Kysané mléčné produkty a jejich veganské alternativy
KAPITOLA 8: Chléb a placky
KAPITOLA 9: Fermentované obilné kaše a nápoje
KAPITOLA 10: Vína (včetně medoviny, cideru a zázvorového piva)
KAPITOLA 11: Pivo
KAPITOLA 12: Octy
KAPITOLA 13: Kulturní reinkarnace

Poznámky
Použitá literatura
Seznam receptů
O autorovi
Napsali o Síle přírodní fermentace

Recenze

Nejsou zde žádné recenze. Přihlaste se a napište první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 299
E-kniha 254
Tištěná 279
E-kniha 237
Tištěná 269
E-kniha 229
Tištěná 319
E-kniha 271
Tištěná 199
E-kniha 169
Tištěná 199
E-kniha 254

Novinky a akční nabídky knih

Přeji si být informován o novinkách


















Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace

 




Síla hesla:
 

 

Fakturační adresa

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace