Šumavská kuchařka
Krásy Šumavy na talíři
Tištěná kniha
Pevná šitá vazba
i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit v kamených knihkupectvích.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
399 Kč 339 KčSkladem
i
Poslední aktualizace skladu 13. 09. 2024 6:47
i: 42914 n: 27135400r: 13043 i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit u obchodních partnerů.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
339 Kč 305 KčIhned ke stažení
i: 43119 n: 27149100r: 13043 Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Vydejte se s Radkem Pálkou na procházku šumavskými hvozdy, plnými hub a borůvek, okolo zurčících vod, přes malebná údolí a pastviny. Čeká tam na vás houbová polévka, hovězí líčka na pivu, škvarkové brambory, marinovaný lín nebo sladký povidloň. A nejen to. Poznejte všechny krásy Šumavy – NA TALÍŘI!
Houby, knedlíky, lesní ovoce, polévky, ryby, vepřové i zvěřina... spousta delikátních receptů na slaná a sladká jídla doplněná úžasnými fotografiemi Lucie Chramostové, z nichž se vám budou sbíhat sliny.
Pojďte s námi ochutnat Šumavu a poznat trochu jinak tento krásný, svébytný kus Česka.
Proč nakupovat u nás?
Doprava nad
700 Kč zdarma
Soubory ke stažení
Tištěná kniha
Věk:
Datum vydání: 01.07.2022
Katalogové číslo: 63621
ISBN: 978-80-271-3540-0
Formát / stran: 165×235, 136 stran
Nakladatel: Grada
E-kniha
Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 25.68MB | 25.68MB | 25.04MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Nakladatel: Grada
Recenze
Radek Pálka každou recepturu obohacuje o několik zajímavostí a osobní zkušenosti. Postup přípravy popisuje srozumitelně i pro začátečníka a prozrazuje cenné šéfkuchařské fígle, aby vynikla chuť i vzhled pokrmů. Přitažlivě vypravená kniha dává prostor každému jídlu, jež doplňuje celostránková barevná fotografie. Už při prohlížení čtenář bezděčně naprázdno polyká, aby se pak co nejdříve pustil do přípravy některého z padesáti čtyř úžasných pokrmů. Ti, kdo dosud neměli příležitost zavítat na Šumavu, se mohou seznámit s její neméně přitažlivou gastronomickou podobou. Dojmy jsou v obou případech nezapomenutelné!
Celá recenze na asenior.cz
Při čtení jsem se dozvěděla spoustu zajímavostí, například jsem neznala výraz bejkova svatba... Předností Šumavské kuchařky jsou také fotografie od Lucie Chramostové z Dílny Kalaš. Daný pokrm na nich vyniká a působí jak jednoduše, tak lákavě. Ačkoliv se jedná o zátiší, nejsou fotky přeplácané a celkově jsou tedy moc pěkné. Šumavská kuchařka bude mít čestné místo v mé knihovně a sáhnu do ní vždycky, když si budu chtít zavzpomínat na naši skvělou dovolenou u Lipna, nebo když například budu hledat způsob, jak zužitkovat brambory nebo houby.
Celá recenze na kultura21.cz
Tištěná kniha
Datum vydání: 01.07.2022
Katalogové číslo: 63621
ISBN: 978-80-271-3540-0
Formát / stran: 165×235, 136 stran
Věk:
Jazyk: Čeština
Nakladatel: Grada
E-kniha
Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 25.68 MB | 25.68 MB | 25.04 MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Věk:
Jazyk: Čeština
Nakladatel: Grada
Šumavská kuchařka
Krásy Šumavy na talíři
Tištěná kniha
Pevná šitá vazba
i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit v kamených knihkupectvích.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
399 Kč 339 KčSkladem
i
Poslední aktualizace skladu 13. 09. 2024 6:47
i: 42914 n: 27135400r: 13043 i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit u obchodních partnerů.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
339 Kč 305 KčIhned ke stažení
i: 43119 n: 27149100r: 13043 Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Vydejte se s Radkem Pálkou na procházku šumavskými hvozdy, plnými hub a borůvek, okolo zurčících vod, přes malebná údolí a pastviny. Čeká tam na vás houbová polévka, hovězí líčka na pivu, škvarkové brambory, marinovaný lín nebo sladký povidloň. A nejen to. Poznejte všechny krásy Šumavy – NA TALÍŘI!
Houby, knedlíky, lesní ovoce, polévky, ryby, vepřové i zvěřina... spousta delikátních receptů na slaná a sladká jídla doplněná úžasnými fotografiemi Lucie Chramostové, z nichž se vám budou sbíhat sliny.
Pojďte s námi ochutnat Šumavu a poznat trochu jinak tento krásný, svébytný kus Česka.
Proč nakupovat u nás?
Doprava nad
700 Kč zdarma
Soubory ke stažení
Recenze
Radek Pálka každou recepturu obohacuje o několik zajímavostí a osobní zkušenosti. Postup přípravy popisuje srozumitelně i pro začátečníka a prozrazuje cenné šéfkuchařské fígle, aby vynikla chuť i vzhled pokrmů. Přitažlivě vypravená kniha dává prostor každému jídlu, jež doplňuje celostránková barevná fotografie. Už při prohlížení čtenář bezděčně naprázdno polyká, aby se pak co nejdříve pustil do přípravy některého z padesáti čtyř úžasných pokrmů. Ti, kdo dosud neměli příležitost zavítat na Šumavu, se mohou seznámit s její neméně přitažlivou gastronomickou podobou. Dojmy jsou v obou případech nezapomenutelné!
Celá recenze na asenior.cz
Při čtení jsem se dozvěděla spoustu zajímavostí, například jsem neznala výraz bejkova svatba... Předností Šumavské kuchařky jsou také fotografie od Lucie Chramostové z Dílny Kalaš. Daný pokrm na nich vyniká a působí jak jednoduše, tak lákavě. Ačkoliv se jedná o zátiší, nejsou fotky přeplácané a celkově jsou tedy moc pěkné. Šumavská kuchařka bude mít čestné místo v mé knihovně a sáhnu do ní vždycky, když si budu chtít zavzpomínat na naši skvělou dovolenou u Lipna, nebo když například budu hledat způsob, jak zužitkovat brambory nebo houby.
Celá recenze na kultura21.cz