Šumavská kuchařka
Krásy Šumavy na talíři
Tištěná kniha
Pevná šitá vazba
i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit v kamených knihkupectvích.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
399 Kč 339 KčSkladem
i
Poslední aktualizace skladu 20. 03. 2023 23:13
i: 42914 n: 27135400r: 13043 i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit u obchodních partnerů.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
339 Kč 261 Kč -23 %Ihned ke stažení
i: 43119 n: 27149094r: 13043Poškozená kniha i Poškození knihy
nemá žádný vliv na obsah. Kniha může mít například zažloutlé či vybledlé listy, natrženou nebo odřenou obálku, mírně naražené rohy či jiné podobné mechanické poškození, které však
nebrání jejímu přečtení.Více informací o poškozených knihách naleznete zde.
Pevná šitá vazba
i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit na našem e-shopu.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
399 Kč 239 KčSkladem
i: 43078 n: 27135400_Dr: 13043
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Vydejte se s Radkem Pálkou na procházku šumavskými hvozdy, plnými hub a borůvek, okolo zurčících vod, přes malebná údolí a pastviny. Čeká tam na vás houbová polévka, hovězí líčka na pivu, škvarkové brambory, marinovaný lín nebo sladký povidloň. A nejen to. Poznejte všechny krásy Šumavy – NA TALÍŘI!
Houby, knedlíky, lesní ovoce, polévky, ryby, vepřové i zvěřina... spousta delikátních receptů na slaná a sladká jídla doplněná úžasnými fotografiemi Lucie Chramostové, z nichž se vám budou sbíhat sliny.
Pojďte s námi ochutnat Šumavu a poznat trochu jinak tento krásný, svébytný kus Česka.
Proč nakupovat u nás?
Doprava nad
700 Kč zdarma
Soubory ke stažení
Recenze
Radek Pálka každou recepturu obohacuje o několik zajímavostí a osobní zkušenosti. Postup přípravy popisuje srozumitelně i pro začátečníka a prozrazuje cenné šéfkuchařské fígle, aby vynikla chuť i vzhled pokrmů. Přitažlivě vypravená kniha dává prostor každému jídlu, jež doplňuje celostránková barevná fotografie. Už při prohlížení čtenář bezděčně naprázdno polyká, aby se pak co nejdříve pustil do přípravy některého z padesáti čtyř úžasných pokrmů. Ti, kdo dosud neměli příležitost zavítat na Šumavu, se mohou seznámit s její neméně přitažlivou gastronomickou podobou. Dojmy jsou v obou případech nezapomenutelné!
Celá recenze na asenior.cz
Při čtení jsem se dozvěděla spoustu zajímavostí, například jsem neznala výraz bejkova svatba... Předností Šumavské kuchařky jsou také fotografie od Lucie Chramostové z Dílny Kalaš. Daný pokrm na nich vyniká a působí jak jednoduše, tak lákavě. Ačkoliv se jedná o zátiší, nejsou fotky přeplácané a celkově jsou tedy moc pěkné. Šumavská kuchařka bude mít čestné místo v mé knihovně a sáhnu do ní vždycky, když si budu chtít zavzpomínat na naši skvělou dovolenou u Lipna, nebo když například budu hledat způsob, jak zužitkovat brambory nebo houby.
Celá recenze na kultura21.cz
Těším se, až z knihy vyzkouším spoustu těch úžasně lákavých receptů. Mám ráda, když se recepty skládají z dostupných surovin a nemusím kvůli vaření trávit hodiny běháním po obchodech, abych sehnala potřebné ingredience. Jelikož jsme za poslední měsíc nasbírali spoustu hub, uvařila jsem nám podle kuchařky šumavské kyselo, které máme moc rádi. Za mě má Šumavská kuchařka vše, co správná kuchařka má mít. Nenašla jsem nic, co by mi chybělo, co se týče receptů a jejich zpracování. Takže já knihu ráda doporučím. Jen upozorním, že jde opravdu o klasickou kuchařku, pro milovníky a vyznavače diet a zdravějšího životního stylu to nebude to pravé ořechové.
Celá recenze na kritiky.cz