Uzení
Jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit v kamených knihkupectvích.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
349 Kč 297 KčSkladem
i
Poslední aktualizace skladu 26. 09. 2023 20:24
i: 28851 n: 27106523r: 9869Poškozená kniha i Poškození knihy
nemá žádný vliv na obsah. Kniha může mít například zažloutlé či vybledlé listy, natrženou nebo odřenou obálku, mírně naražené rohy či jiné podobné mechanické poškození, které však
nebrání jejímu přečtení.Více informací o poškozených knihách naleznete zde.
Šitá vazba
i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit na našem e-shopu.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
349 Kč 209 KčSkladem
i: 37630 n: 27106523_Dr: 9869
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.
Proč nakupovat u nás?
Doprava nad
700 Kč zdarma
Soubory ke stažení
Tištěná kniha
Věk:
Datum vydání: 15.10.2018
Katalogové číslo: K436
ISBN: 978-80-271-0652-3
Formát / stran: 215×270, 160 stran
Edice:
Tištěná kniha
Datum vydání: 15.10.2018
Katalogové číslo: K436
ISBN: 978-80-271-0652-3
Formát / stran: 215×270, 160 stran
Edice:
Věk:
Jazyk: Čeština
Uzení
Jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit v kamených knihkupectvích.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
349 Kč 297 KčSkladem
i
Poslední aktualizace skladu 26. 09. 2023 20:24
i: 28851 n: 27106523r: 9869Poškozená kniha i Poškození knihy
nemá žádný vliv na obsah. Kniha může mít například zažloutlé či vybledlé listy, natrženou nebo odřenou obálku, mírně naražené rohy či jiné podobné mechanické poškození, které však
nebrání jejímu přečtení.Více informací o poškozených knihách naleznete zde.
Šitá vazba
i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit na našem e-shopu.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
349 Kč 209 KčSkladem
i: 37630 n: 27106523_Dr: 9869
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.
Proč nakupovat u nás?
Doprava nad
700 Kč zdarma
Soubory ke stažení