0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Uzení, nakládání a konzervování masa

od šunky po žebírka
Tištěná kniha
Šitá vazba
199 
Sklademi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů.

Poslední aktualizace skladu 15.12.2018 17:29
i: 19774 n: 24742663r: 7182
E-kniha
ePUB, PDF, Kindle
169 
Ihned ke stažení
i: 19775 n: 24782102r: 7182
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Tištěná kniha

Datum vydání: 17. 04. 2012
Katalogové číslo: K287
ISBN: 978-80-247-4266-3
Formát / stran: 170×235, 128 stran

E-kniha

Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 111.25MB | 3.4MB | -
Druh ochrany: Sociální ochrana
Uzení, nakládání a konzervování masa
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF

Tištěná kniha

Datum vydání: 17. 04. 2012
Katalogové číslo: K287
ISBN: 978-80-247-4266-3
Formát / stran: 170×235, 128 stran

E-kniha

Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 111.25MB | 3.4MB | -
Druh ochrany: Sociální ochrana

Uzení, nakládání a konzervování masa

od šunky po žebírka
Tištěná kniha
Šitá vazba
199 
Sklademi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů.

Poslední aktualizace skladu 15.12.2018 17:29
i: 19774 n: 24742663r: 7182
E-kniha
ePUB, PDF, Kindle
169 
Ihned ke stažení
i: 19775 n: 24782102r: 7182
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Proč nakupovat u nás?
99 %
titulů skladem
Ukázky
u většiny knih
Doprava nad
800 Kč zdarma
Objednávka
nad 800 Kč ZDARMA ZDARMA ZDARMA
do 800 Kč 49 Kč 69 Kč 84 Kč
Dobírka + 15 Kč + 15 Kč + 15 Kč


Ceny jsou uvedené včetně balného a DPH

Osobní odběr je ZDARMA

Hodnocení čtenářů

Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 199 
E-kniha 169 
Tištěná 159 
Tištěná 99 
E-kniha 144 
Tištěná 89 
E-kniha 169 
Tištěná 179 
E-kniha 152 
Tištěná 99 

Novinky a akční nabídky knih

Vyberte témata, která vás zajímají:



















Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.
Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace

 




Síla hesla:
 

 

Fakturační adresa

Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.