Uzení, nakládání a konzervování masa
od šunky po žebírka
199 Kč 159 Kč -20 %Skladem
i
Poslední aktualizace skladu 01.3.2021 14:17
i: 19774 n: 24742663r: 7182 169 Kč 135 Kč -20 %Ihned ke stažení
i: 19775 n: 24782102r: 7182
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
Proč nakupovat u nás?
Doprava nad
800 Kč zdarma
Soubory ke stažení
Tištěná kniha
Datum vydání: 17. 04. 2012
Katalogové číslo: K287
ISBN: 978-80-247-4266-3
Formát / stran: 170×235, 128 stran
Edice:
E-kniha
Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 111.25MB | 3.4MB | 7.6MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Tištěná kniha
Datum vydání: 17. 04. 2012
Katalogové číslo: K287
ISBN: 978-80-247-4266-3
Formát / stran: 170×235, 128 stran
Edice:
Věk:
Jazyk: Čeština
E-kniha
Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 111.25 MB | 3.4 MB | 7.6 MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Věk:
Jazyk: Čeština
Uzení, nakládání a konzervování masa
od šunky po žebírka
199 Kč 159 Kč -20 %Skladem
i
Poslední aktualizace skladu 01.3.2021 14:17
i: 19774 n: 24742663r: 7182 169 Kč 135 Kč -20 %Ihned ke stažení
i: 19775 n: 24782102r: 7182
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
Proč nakupovat u nás?
Doprava nad
800 Kč zdarma
Soubory ke stažení