0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Všetko o údení

Rady, tipy, recepty

Tištěná kniha
Pevná šitá vazba
199 
Sklademi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů.

Poslední aktualizace skladu 12.12.2019 6:44
i: 29059 n: 27120420r: 10408
E-kniha
ePUB, PDF, Kindle
169 
Ihned ke stažení
i: 30098 n: 27124008r: 10408
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť.

Naučíte sa, ako postaviť na záhrade takú udiareň, aby bol užívateľ spokojný. Dozviete sa, prečo je výhodné soliť a nakladať do vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám. Zistíte, v čom sa líši nakladanie rýb, hydiny a syrov od nakladania mäsa atď. Nakoniec na vás čaká veľa úžasných receptov na najrôznejšie lahôdky, ktoré ponúkajú nevšedný kulinársky zážitok.

Dárkové poukázky

Tištěná kniha

Datum vydání: 30. 11. 2018
Katalogové číslo: 61075
ISBN: 978-80-271-2042-0
Formát / stran: 166×235, 132 stran
Edice: Kuchařky

E-kniha

Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 8.61MB | 9.09MB | 7.17MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Všetko o údení

Tištěná kniha

Datum vydání: 30. 11. 2018
Katalogové číslo: 61075
ISBN: 978-80-271-2042-0
Formát / stran: 166×235, 132 stran
Edice: Kuchařky
Jazyk: Slovenština

E-kniha

Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 8.61 MB | 9.09 MB | 7.17 MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Jazyk: Slovenština
100% 1 hlas

Všetko o údení

Rady, tipy, recepty

Tištěná kniha
Pevná šitá vazba
199 
Sklademi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů.

Poslední aktualizace skladu 12.12.2019 6:44
i: 29059 n: 27120420r: 10408
E-kniha
ePUB, PDF, Kindle
169 
Ihned ke stažení
i: 30098 n: 27124008r: 10408
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť.

Naučíte sa, ako postaviť na záhrade takú udiareň, aby bol užívateľ spokojný. Dozviete sa, prečo je výhodné soliť a nakladať do vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám. Zistíte, v čom sa líši nakladanie rýb, hydiny a syrov od nakladania mäsa atď. Nakoniec na vás čaká veľa úžasných receptov na najrôznejšie lahôdky, ktoré ponúkajú nevšedný kulinársky zážitok.
Dárkové poukázky

Hodnocení čtenářů

Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 139 
Tištěná 249 
Tištěná 199 
Tištěná 99  -63 %
Tištěná 199 
E-kniha 169 
Tištěná 349 

Přihlášení k newsletteru

Vyberte si prosím obory, které vás zajímají a my vám budeme zasílat informace o knihách přizpůsobené vašemu zájmu



















Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.
Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace



 

 

 
Síla hesla:
 

 
 

Fakturační adresa

Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.