0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Výroba vína u malovinařů

2., aktualizované a rozšířené vydání
Tištěná kniha
Brožovaná vazba
127 -20 %
Poslední kusyi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů..

Poslední aktualizace skladu 11.12.2017 16:02
i: 17963 n: 24734873r: 6348
E-kniha
PDF
108 -20 %
Ihned ke stažení
i: 17964 n: 24774725r: 6348
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF
Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň. Shrnuje nejnovější informace z neustále se vyvíjející vinařské vědy. Malovinaři se v první části knížky dozví podstatné informace týkající se všech fází procesu výroby vína. Ve druhé části pak najdou krok za krokem důležité technologické zásady moderní výroby bílých, růžových a červených vín. Výrobci vína a pěstitelé révy zajisté ocení souhrnnou kapitolu o možnostech využívání internetových portálů, které nabízejí potřebné a užitečné informace a jejichž prostřednictvím jim Ministerstvo zemědělství ČR a Státní zemědělská a potravinová inspekce napomáhají zařadit se mezi evropskou špičku.

Tištěná kniha

Datum vydání: 17. 09. 2010
Katalogové číslo: 5475
ISBN: 978-80-247-3487-3
Formát / stran: 144×207, 128 stran
Edice: Nápoje

E-kniha

Formát: PDF
Velikost: 1.6MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Výroba vína u malovinařů
-20 %
Sleva končí za
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF

Tištěná kniha

Datum vydání: 17. 09. 2010
Katalogové číslo: 5475
ISBN: 978-80-247-3487-3
Formát / stran: 144×207, 128 stran
Edice: Nápoje

E-kniha

Formát: PDF
Velikost: 1.6MB
Druh ochrany: Sociální ochrana

Výroba vína u malovinařů

2., aktualizované a rozšířené vydání
Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň. Shrnuje nejnovější informace z neustále se vyvíjející vinařské vědy. Malovinaři se v první části knížky dozví podstatné informace týkající se všech fází procesu výroby vína. Ve druhé části pak najdou krok za krokem důležité technologické zásady moderní výroby bílých, růžových a červených vín. Výrobci vína a pěstitelé révy zajisté ocení souhrnnou kapitolu o možnostech využívání internetových portálů, které nabízejí potřebné a užitečné informace a jejichž prostřednictvím jim Ministerstvo zemědělství ČR a Státní zemědělská a potravinová inspekce napomáhají zařadit se mezi evropskou špičku.
Tištěná kniha
Brožovaná vazba
127 -20 %
Poslední kusyi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů..

Poslední aktualizace skladu 11.12.2017 16:02
i: 17963 n: 24734873r: 6348
E-kniha
PDF
108 -20 %
Ihned ke stažení
i: 17964 n: 24774725r: 6348

Zařazena v kategoriích

Hodnocení čtenářů

Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 239 -20 %
E-kniha 203 -20 %
Tištěná 111 -20 %
Tištěná 119 -20 %
Tištěná 79 -20 %
Tištěná 127 -20 %
E-kniha 108 -20 %
E-kniha 135 -20 %

Novinky a akční nabídky knih

Přeji si být informován o novinkách


















Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace

 




Síla hesla:
 

 

Fakturační adresa

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace