0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Výživa pro dokonalou kondici a zdraví

30%
SLEVA
Tištěná kniha
Brožovaná vazba
Titul doprodán
r: 3505
E-kniha
PDF
132  92  -30 %
Ihned ke stažení
i: 23986 n: 24765648r: 3505
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF
Publikace známého odborníka na výživu přístupnou formou popisuje nejnovější vědecké objevy a názory, a to především v kontextu se zdravím, a tím pádem tedy s fyzickou a psychickou kondicí a pohodou, která se označuje stále používanějším výrazem „wellness“. Publikace je věcná a praktická. Vysvětluje nejen některé základní odborné problémy výživy, ale také reálné obtíže při zajištění stravování sportující i nesportující populace. Objektivně hodnotí rizika nevhodné výživy a její vliv na vznik základních civilizačních onemocnění, a to na základě nezávislých vědeckých informací z celého světa. Publikace je naprosto otevřená, kritická a přitom realistická, tudíž pro mnoho čtenářů objevná a pro mnoho dalších možná i šokující.

Proč nakupovat u nás?
99 %
titulů skladem
Ukázky
u většiny knih
Doprava nad
800 Kč 500 Kč zdarma
Objednávka
nad 800 Kč nad 500 Kč ZDARMA ZDARMA ZDARMA
do 800 Kč do 500 Kč 49 Kč 74 Kč 84 Kč
Dobírka + 15 Kč + 15 Kč + 15 Kč


Ceny jsou uvedené včetně balného a DPH

Osobní odběr na pobočce není možný.

Z obsahu knihy Výživa pro dokonalou kondici a zdraví

Kapitola 1. Způsob stravování a zdraví
Kapitola 2. Vztah kvality výživy k fyzické kondici – výživa pro rekreační sport
Kapitola 3. Nová výživová pyramida přináší revoluční změnu
Kapitola 4. Vztah kvality výživy k psychické kondici – „psychologie výživy“
Kapitola 5. Výživa jako jeden z prostředků obrany proti předčasnému stárnutí
Kapitola 6. Problém optimální tělesné hmotnosti
Kapitola 7. Pitný režim – nutnost, iontové a energizující nápoje – jedna z možností…
Kapitola 8. Kvalita potravin – jak se orientovat při nákupu
Kapitola 9. Tepelné zpracování potravin a problém použití mikrovlnné trouby
Kapitola 10. Doplňky výživy v prevenci a podpůrné léčbě některých civilizačních onemocnění

E-kniha

Formát: PDF
Velikost: 2.7MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Výživa pro dokonalou kondici a zdraví
30%
SLEVA
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF

E-kniha

Formát: PDF
Velikost: 2.7 MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Jazyk: Čeština
80% 12 hlasů

Výživa pro dokonalou kondici a zdraví

Tištěná kniha
Brožovaná vazba
Titul doprodán
r: 3505
E-kniha
PDF
132  92  -30 %
Ihned ke stažení
i: 23986 n: 24765648r: 3505
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Publikace známého odborníka na výživu přístupnou formou popisuje nejnovější vědecké objevy a názory, a to především v kontextu se zdravím, a tím pádem tedy s fyzickou a psychickou kondicí a pohodou, která se označuje stále používanějším výrazem „wellness“. Publikace je věcná a praktická. Vysvětluje nejen některé základní odborné problémy výživy, ale také reálné obtíže při zajištění stravování sportující i nesportující populace. Objektivně hodnotí rizika nevhodné výživy a její vliv na vznik základních civilizačních onemocnění, a to na základě nezávislých vědeckých informací z celého světa. Publikace je naprosto otevřená, kritická a přitom realistická, tudíž pro mnoho čtenářů objevná a pro mnoho dalších možná i šokující.
Proč nakupovat u nás?
99 %
titulů skladem
Ukázky
u většiny knih
Doprava nad
800 Kč 500 Kč zdarma
Objednávka
nad 800 Kč nad 500 Kč ZDARMA ZDARMA ZDARMA
do 800 Kč do 500 Kč 49 Kč 74 Kč 84 Kč
Dobírka + 15 Kč + 15 Kč + 15 Kč


Ceny jsou uvedené včetně balného a DPH

Osobní odběr na pobočce není možný.

Z obsahu knihy Výživa pro dokonalou kondici a zdraví

Kapitola 1. Způsob stravování a zdraví
Kapitola 2. Vztah kvality výživy k fyzické kondici – výživa pro rekreační sport
Kapitola 3. Nová výživová pyramida přináší revoluční změnu
Kapitola 4. Vztah kvality výživy k psychické kondici – „psychologie výživy“
Kapitola 5. Výživa jako jeden z prostředků obrany proti předčasnému stárnutí
Kapitola 6. Problém optimální tělesné hmotnosti
Kapitola 7. Pitný režim – nutnost, iontové a energizující nápoje – jedna z možností…
Kapitola 8. Kvalita potravin – jak se orientovat při nákupu
Kapitola 9. Tepelné zpracování potravin a problém použití mikrovlnné trouby
Kapitola 10. Doplňky výživy v prevenci a podpůrné léčbě některých civilizačních onemocnění

O Autorovi

Fořt Petr
Pan doktor Petr Fořt je absolventem Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Od absolutoria pracoval převážně v lékařských oborech - klinické biochemii, experimentální imunochemii na pražské lékařské fakultě a také jako vědecký pracovník v oboru fyziologie a dietologie vrcholového sportu. Je autorem desítek vědeckých prací zabývajících se fyziologií a biochemií sportu. Již třetím rokem spolupracuje s Českou televizí na pořadu o výživě s názvem "Pod pokličkou".

Hodnocení čtenářů

Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 272  -30 %
E-kniha 232  -30 %
Tištěná 132  -30 %
E-kniha 113  -30 %
Tištěná 167  -30 %
E-kniha 142  -30 %
Tištěná 174  -30 %
E-kniha 148  -30 %
Tištěná 125  -30 %
E-kniha 106  -30 %

Přihlášení k newsletteru

Vyberte si prosím obory, které vás zajímají a my vám budeme zasílat informace o knihách přizpůsobené vašemu zájmu



















Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.
Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace



 

 

 
Síla hesla:
 

 
 

Fakturační adresa

Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.