Výživa pro dokonalou kondici a zdraví
Tištěná kniha
Brožovaná vazba
Titul doprodán
r: 3505 i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit u obchodních partnerů.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
132 Kč 119 KčUšetříte 13 Kč
Ihned ke stažení
i: 23986 n: 24765648r: 3505 Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Publikace známého odborníka na výživu přístupnou formou popisuje nejnovější vědecké objevy a názory, a to především v kontextu se zdravím, a tím pádem tedy s fyzickou a psychickou kondicí a pohodou, která se označuje stále používanějším výrazem „wellness“. Publikace je věcná a praktická. Vysvětluje nejen některé základní odborné problémy výživy, ale také reálné obtíže při zajištění stravování sportující i nesportující populace. Objektivně hodnotí rizika nevhodné výživy a její vliv na vznik základních civilizačních onemocnění, a to na základě nezávislých vědeckých informací z celého světa. Publikace je naprosto otevřená, kritická a přitom realistická, tudíž pro mnoho čtenářů objevná a pro mnoho dalších možná i šokující.
Proč nakupovat u nás?
Doprava nad
700 Kč zdarma
Soubory ke stažení
Kapitola 1. Způsob stravování a zdraví
Kapitola 2. Vztah kvality výživy k fyzické kondici – výživa pro rekreační sport
Kapitola 3. Nová výživová pyramida přináší revoluční změnu
Kapitola 4. Vztah kvality výživy k psychické kondici – „psychologie výživy“
Kapitola 5. Výživa jako jeden z prostředků obrany proti předčasnému stárnutí
Kapitola 6. Problém optimální tělesné hmotnosti
Kapitola 7. Pitný režim – nutnost, iontové a energizující nápoje – jedna z možností…
Kapitola 8. Kvalita potravin – jak se orientovat při nákupu
Kapitola 9. Tepelné zpracování potravin a problém použití mikrovlnné trouby
Kapitola 10. Doplňky výživy v prevenci a podpůrné léčbě některých civilizačních onemocnění
E-kniha
Formát: PDF
Velikost: 2.63MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Nakladatel: Grada
E-kniha
Formát: PDF
Velikost: 2.63 MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Věk:
Jazyk: Čeština
Nakladatel: Grada
Výživa pro dokonalou kondici a zdraví
Tištěná kniha
Brožovaná vazba
Titul doprodán
r: 3505 i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit u obchodních partnerů.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
132 Kč 119 KčUšetříte 13 Kč
Ihned ke stažení
i: 23986 n: 24765648r: 3505 Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Publikace známého odborníka na výživu přístupnou formou popisuje nejnovější vědecké objevy a názory, a to především v kontextu se zdravím, a tím pádem tedy s fyzickou a psychickou kondicí a pohodou, která se označuje stále používanějším výrazem „wellness“. Publikace je věcná a praktická. Vysvětluje nejen některé základní odborné problémy výživy, ale také reálné obtíže při zajištění stravování sportující i nesportující populace. Objektivně hodnotí rizika nevhodné výživy a její vliv na vznik základních civilizačních onemocnění, a to na základě nezávislých vědeckých informací z celého světa. Publikace je naprosto otevřená, kritická a přitom realistická, tudíž pro mnoho čtenářů objevná a pro mnoho dalších možná i šokující.
Proč nakupovat u nás?
Doprava nad
700 Kč zdarma
Soubory ke stažení
Z obsahu knihy Výživa pro dokonalou kondici a zdraví
Kapitola 1. Způsob stravování a zdraví
Kapitola 2. Vztah kvality výživy k fyzické kondici – výživa pro rekreační sport
Kapitola 3. Nová výživová pyramida přináší revoluční změnu
Kapitola 4. Vztah kvality výživy k psychické kondici – „psychologie výživy“
Kapitola 5. Výživa jako jeden z prostředků obrany proti předčasnému stárnutí
Kapitola 6. Problém optimální tělesné hmotnosti
Kapitola 7. Pitný režim – nutnost, iontové a energizující nápoje – jedna z možností…
Kapitola 8. Kvalita potravin – jak se orientovat při nákupu
Kapitola 9. Tepelné zpracování potravin a problém použití mikrovlnné trouby
Kapitola 10. Doplňky výživy v prevenci a podpůrné léčbě některých civilizačních onemocnění
O Autorovi
Fořt PetrPan doktor Petr Fořt je absolventem Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Od absolutoria pracoval převážně v lékařských oborech - klinické biochemii, experimentální imunochemii na pražské lékařské fakultě a také jako vědecký pracovník v oboru fyziologie a dietologie vrcholového sportu. Je autorem desítek vědeckých prací zabývajících se fyziologií a biochemií sportu. Již třetím rokem spolupracuje s Českou televizí na pořadu o výživě s názvem "Pod pokličkou".