0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Výživa pro dokonalou kondici a zdraví

Tištěná kniha
Brožovaná vazba
Titul doprodánr: 3505
E-kniha
PDF
132
Ihned ke stažení
i: 23986 n: 24765648r: 3505
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF
Publikace známého odborníka na výživu přístupnou formou popisuje nejnovější vědecké objevy a názory, a to především v kontextu se zdravím, a tím pádem tedy s fyzickou a psychickou kondicí a pohodou, která se označuje stále používanějším výrazem „wellness“. Publikace je věcná a praktická. Vysvětluje nejen některé základní odborné problémy výživy, ale také reálné obtíže při zajištění stravování sportující i nesportující populace. Objektivně hodnotí rizika nevhodné výživy a její vliv na vznik základních civilizačních onemocnění, a to na základě nezávislých vědeckých informací z celého světa. Publikace je naprosto otevřená, kritická a přitom realistická, tudíž pro mnoho čtenářů objevná a pro mnoho dalších možná i šokující.

Z obsahu knihy Výživa pro dokonalou kondici a zdraví

Kapitola 1. Způsob stravování a zdraví
Kapitola 2. Vztah kvality výživy k fyzické kondici – výživa pro rekreační sport
Kapitola 3. Nová výživová pyramida přináší revoluční změnu
Kapitola 4. Vztah kvality výživy k psychické kondici – „psychologie výživy“
Kapitola 5. Výživa jako jeden z prostředků obrany proti předčasnému stárnutí
Kapitola 6. Problém optimální tělesné hmotnosti
Kapitola 7. Pitný režim – nutnost, iontové a energizující nápoje – jedna z možností…
Kapitola 8. Kvalita potravin – jak se orientovat při nákupu
Kapitola 9. Tepelné zpracování potravin a problém použití mikrovlnné trouby
Kapitola 10. Doplňky výživy v prevenci a podpůrné léčbě některých civilizačních onemocnění

E-kniha

Formát: PDF
Velikost: 2.7MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Výživa pro dokonalou kondici a zdraví
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF

E-kniha

Formát: PDF
Velikost: 2.7MB
Druh ochrany: Sociální ochrana

Výživa pro dokonalou kondici a zdraví

Publikace známého odborníka na výživu přístupnou formou popisuje nejnovější vědecké objevy a názory, a to především v kontextu se zdravím, a tím pádem tedy s fyzickou a psychickou kondicí a pohodou, která se označuje stále používanějším výrazem „wellness“. Publikace je věcná a praktická. Vysvětluje nejen některé základní odborné problémy výživy, ale také reálné obtíže při zajištění stravování sportující i nesportující populace. Objektivně hodnotí rizika nevhodné výživy a její vliv na vznik základních civilizačních onemocnění, a to na základě nezávislých vědeckých informací z celého světa. Publikace je naprosto otevřená, kritická a přitom realistická, tudíž pro mnoho čtenářů objevná a pro mnoho dalších možná i šokující.
Tištěná kniha
Brožovaná vazba
Titul doprodánr: 3505
E-kniha
PDF
132
Ihned ke stažení
i: 23986 n: 24765648r: 3505

DárekZakoupením knihy získáváte nárok na další knihy zdarma v hodnotě objednávky. 

Z obsahu knihy Výživa pro dokonalou kondici a zdraví

Kapitola 1. Způsob stravování a zdraví
Kapitola 2. Vztah kvality výživy k fyzické kondici – výživa pro rekreační sport
Kapitola 3. Nová výživová pyramida přináší revoluční změnu
Kapitola 4. Vztah kvality výživy k psychické kondici – „psychologie výživy“
Kapitola 5. Výživa jako jeden z prostředků obrany proti předčasnému stárnutí
Kapitola 6. Problém optimální tělesné hmotnosti
Kapitola 7. Pitný režim – nutnost, iontové a energizující nápoje – jedna z možností…
Kapitola 8. Kvalita potravin – jak se orientovat při nákupu
Kapitola 9. Tepelné zpracování potravin a problém použití mikrovlnné trouby
Kapitola 10. Doplňky výživy v prevenci a podpůrné léčbě některých civilizačních onemocnění

O Autorovi

Fořt Petr

Pan doktor Petr Fořt je absolventem Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Od absolutoria pracoval převážně v lékařských oborech - klinické biochemii, experimentální imunochemii na pražské lékařské fakultě a také jako vědecký pracovník v oboru fyziologie a dietologie vrcholového sportu. Je autorem desítek vědeckých prací zabývajících se fyziologií a biochemií sportu. Již třetím rokem spolupracuje s Českou televizí na pořadu o výživě s názvem "Pod pokličkou".

Hodnocení čtenářů

Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 179
E-kniha 152
Tištěná 149
E-kniha 127
Tištěná 199
E-kniha 169
Tištěná 199
E-kniha 169
Tištěná 219
E-kniha 186
E-kniha 99

Novinky a akční nabídky knih

Vyberte témata, která vás zajímají:



















Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.
Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace

 


 

 

 
Síla hesla:
 

 
 

Fakturační adresa

Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.