Divoké kvašené nápoje
Limonády, piva, vína, medoviny
i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit v kamených knihkupectvích.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
569 Kč 484 KčSkladem
i
Poslední aktualizace skladu 15. 10. 2024 10:52
i: 42622 n: 27134793r: 12788 i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit u obchodních partnerů.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
484 Kč 436 KčIhned ke stažení
i: 43960 n: 27148967r: 12788 Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Piva, vína, medovina, limonády… vyrobené doma!
Kniha Divoké kvašené nápoje: Limonády, piva, vína, medoviny zasvětí všechny začínající nadšence do kvašení i zkušené domovarníky do tajů divokých i domestikovaných bylin, ovoce, bobulí a dalších přírodních přísad, ze kterých si můžete svépomocí vyrobit lahodné alkoholické nápoje.
Umění přípravy bublavých nápojů nekončí se základními ingridiencemi: ječmenem, chmelem, droždím a vodou. Před ikonickým vařením piva totiž lidé při přípravě fermentovaných nápojů vycházeli z celé galaxie dalších planých pěstovaných rostlin, ovoce, bobulí a jiných přírodnin.
Kniha je určená pro milovníky jídla a pití, kuchaře, sběrače rostlin a bylinek, chataře a chalupáře. Obsahuje příběhy i praktické postupy na přípravu limonád, sirupů, domácích vín, primitivních bylinných piv, medovin, i tradičních nápojů jako tiswin a kvass.
Proč nakupovat u nás?
Doprava nad
700 Kč zdarma
Soubory ke stažení
Tištěná kniha
Věk:
Datum vydání: 30.05.2022
Katalogové číslo: 75070
ISBN: 978-80-271-3479-3
Formát / stran: 167×240, 304 stran
Edice:
Nakladatel: Alferia
E-kniha
Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 21.56MB | 21.56MB | 39.63MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Nakladatel: Alferia
Recenze
„Pascal Baudar povznáší divoké kvašení na novou úroveň: s divoce rostoucími rostlinami, divokými kvasinkami a divokými bakteriemi. Jeho metody jsou efektivní a jeho kreativita nakažlivá. I díky krásným fotografiím a jasným technickým podrobnostem se tahle kniha stane zdrojem neutuchající insipirace.“
SANDOR ELLIX KATZ, autor knih Umění fermentace a Síla přírodní fermentace
Tištěná kniha
Datum vydání: 30.05.2022
Katalogové číslo: 75070
ISBN: 978-80-271-3479-3
Formát / stran: 167×240, 304 stran
Edice:
Věk:
Jazyk: Čeština
Nakladatel: Alferia
E-kniha
Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 21.56 MB | 21.56 MB | 39.63 MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Věk:
Jazyk: Čeština
Nakladatel: Alferia
Divoké kvašené nápoje
Limonády, piva, vína, medoviny
i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit v kamených knihkupectvích.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
569 Kč 484 KčSkladem
i
Poslední aktualizace skladu 15. 10. 2024 10:52
i: 42622 n: 27134793r: 12788 i Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit u obchodních partnerů.
Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
484 Kč 436 KčIhned ke stažení
i: 43960 n: 27148967r: 12788 Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Piva, vína, medovina, limonády… vyrobené doma!
Kniha Divoké kvašené nápoje: Limonády, piva, vína, medoviny zasvětí všechny začínající nadšence do kvašení i zkušené domovarníky do tajů divokých i domestikovaných bylin, ovoce, bobulí a dalších přírodních přísad, ze kterých si můžete svépomocí vyrobit lahodné alkoholické nápoje.
Umění přípravy bublavých nápojů nekončí se základními ingridiencemi: ječmenem, chmelem, droždím a vodou. Před ikonickým vařením piva totiž lidé při přípravě fermentovaných nápojů vycházeli z celé galaxie dalších planých pěstovaných rostlin, ovoce, bobulí a jiných přírodnin.
Kniha je určená pro milovníky jídla a pití, kuchaře, sběrače rostlin a bylinek, chataře a chalupáře. Obsahuje příběhy i praktické postupy na přípravu limonád, sirupů, domácích vín, primitivních bylinných piv, medovin, i tradičních nápojů jako tiswin a kvass.
Proč nakupovat u nás?
Doprava nad
700 Kč zdarma
Soubory ke stažení
Recenze
„Pascal Baudar povznáší divoké kvašení na novou úroveň: s divoce rostoucími rostlinami, divokými kvasinkami a divokými bakteriemi. Jeho metody jsou efektivní a jeho kreativita nakažlivá. I díky krásným fotografiím a jasným technickým podrobnostem se tahle kniha stane zdrojem neutuchající insipirace.“
SANDOR ELLIX KATZ, autor knih Umění fermentace a Síla přírodní fermentace