0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Zahradní pece na pizzu a chleba

Tištěná kniha
Brožovaná vazba
Titul doprodán
r: 5144
E-kniha
PDF
135  108  -20 %
Ihned ke stažení
i: 24488 n: 24768007r: 5144
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF
Kniha je věnována návrhům a stavbě pecí od těch klasických menších po profesionální. Čtenář získá návody jak a z jakého materiálu si takovou pec postavit. Na mnoha fotografiích a kresbách jsou podrobně popsány stavební postupy, rady k umístění a především upozornění na různá rizika ověřená zkušenostmi jednotlivých stavebníků, kteří mají s podobnými realizacemi dlouholeté zkušenosti. Jedna kapitola je věnována receptům na výborné pizzy z ověřeného těsta z Itálie.

Z obsahu knihy Zahradní pece na pizzu a chleba

OBSAH

1 Není pec jako pec

2 Na co byste se chtěli zeptat ohledně pecí na pizzu
2.1 Pece na dřevo obecně
2.2 Co je pec na dřevo
2.3 Co vlastně děláme když používáme pec na dřevo
2.4 Zapálení ohně v peci
2.5 Technologie vnitřního ohnišťového prostoru pece
2.6 Jak velkou pec si postavit
2.7 Pec musíme dobře zaizolovat
2.8 Jak udržet pec co nejdéle schopnou pečení

3 Provoz a obsluha pece (nejen) na pizzu
3.1 Příprava jídel v peci na dřevo
3.2 Rozpálení pece pro pečení tradičního chleba
3.3 Doba rozpalování pece
3.4 Jaký druh pece zvolit

4 Jednoduchá hliněná "přírodníí" pec
4.1 Konstrukce tradiční hliněné pece
4.2 Příprava kamnářské hlíny
4.3 Nanášení kamnářské hlíny

5 Hliněná pec s klenbou na formě z písku
5.1 Inspirace ze Severní Ameriky
5.2 Stavba v Guatemale

6 Zahradní pícka typ Párty
6.1 Obměna zahradní pícky s použitím klenby
6.2 Dokončení a opláštění
6.3 Další řešení zahradních pícek

7 Domečková zahradní pec na pizzu
7.1 Práce na základové desce
7.2 Vyzdívání stěn pod středovou desku
7.3 Zhotovení betonové desky pod ohništěm
7.4 Vytvoření topného prostoru - ohniště
7.4.1 Stavba obvodu a klenby topného prostoru - ohniště
7.4.1.1 Stavba klenby
7.4.1.2 Dvířka do pece
7.4.1.3 Oblouky klenby
7.4.2 Izolační plášť a armování nad klenbou pece
7.4.2.1 Použití izolační obezdívky pro lepší "ukládáníí" tepla
7.4.2.2 Duhy žáruvzdorné tepelné izolace
7.4.2.3 Litý lehčený beton
7.5 Stavba komína a vstupního prostoru do ohniště

8 Stavba zahradní pece dle Petry Bezdek
8.1 Základní údaje pro cihlovou pec s valenou klenbou
8.2 Příprava stavby
8.3 Stavba pece
8.4 Dokončovací práce
8.5 Návod na topení v cihlové peci
8.5.1 Pomůcky, které potřebujeme
8.5.2 Vytápění

9 Pečeme pizzu podle receptů paní Uschi Ipolt-Ustali
9.1 Kdo by neměl rád pizzu
9.2 Recept na těsto na pizzu
9.3 Přísady na pizzu
9.4 Zdobení pizzy
9.5 Pečení v peci
9.6 Vyzkoušené a oblíbené recepty na pizzy paní Uschi

10 Problémy, závady a jejich řešení

Použitá literatura a prameny

E-kniha

Formát: PDF
Velikost: 8.7MB
Druh ochrany: Sociální ochrana

O Autorovi

Vlk Václav

Narozen v Praze, po vyučení provozní chemik, dále studia na SVVŠ, Ped. fak. UK a Institutu řízení. Praxe: dělník, mistr, učitel, vedoucí DS, vedoucí provozu tepelných zařízení. Od roku 1988 působí v soukromém sektoru. Píše odborné i populární články do tisku - Chatař, Domov, Lidová demokracie, Naší přírodou, Bydlení a další. V 90. letech se podílelna přípravě televizního pořadu Receptář, který se týkal tématu vytápění. Spolupracuje s časopisy „Kachelofen und Kamin", „Baubiologie und Oekologie". Člen E F A -Europäische Feuerstätten Arbeitsgemeinschaft e.V. Je autorem odborných i populárních knižních titulů v nakladatelstvích Grada Publishing, a.s., ERA, XYZ, Československý spisovatel, Euromedia.

Zahradní pece na pizzu a chleba
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

PDF

E-kniha

Formát: PDF
Velikost: 8.7MB
Druh ochrany: Sociální ochrana

Zahradní pece na pizzu a chleba

Tištěná kniha
Brožovaná vazba
Titul doprodán
r: 5144
E-kniha
PDF
135  108  -20 %
Ihned ke stažení
i: 24488 n: 24768007r: 5144
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Kniha je věnována návrhům a stavbě pecí od těch klasických menších po profesionální. Čtenář získá návody jak a z jakého materiálu si takovou pec postavit. Na mnoha fotografiích a kresbách jsou podrobně popsány stavební postupy, rady k umístění a především upozornění na různá rizika ověřená zkušenostmi jednotlivých stavebníků, kteří mají s podobnými realizacemi dlouholeté zkušenosti. Jedna kapitola je věnována receptům na výborné pizzy z ověřeného těsta z Itálie.

Z obsahu knihy Zahradní pece na pizzu a chleba

OBSAH

1 Není pec jako pec

2 Na co byste se chtěli zeptat ohledně pecí na pizzu
2.1 Pece na dřevo obecně
2.2 Co je pec na dřevo
2.3 Co vlastně děláme když používáme pec na dřevo
2.4 Zapálení ohně v peci
2.5 Technologie vnitřního ohnišťového prostoru pece
2.6 Jak velkou pec si postavit
2.7 Pec musíme dobře zaizolovat
2.8 Jak udržet pec co nejdéle schopnou pečení

3 Provoz a obsluha pece (nejen) na pizzu
3.1 Příprava jídel v peci na dřevo
3.2 Rozpálení pece pro pečení tradičního chleba
3.3 Doba rozpalování pece
3.4 Jaký druh pece zvolit

4 Jednoduchá hliněná "přírodníí" pec
4.1 Konstrukce tradiční hliněné pece
4.2 Příprava kamnářské hlíny
4.3 Nanášení kamnářské hlíny

5 Hliněná pec s klenbou na formě z písku
5.1 Inspirace ze Severní Ameriky
5.2 Stavba v Guatemale

6 Zahradní pícka typ Párty
6.1 Obměna zahradní pícky s použitím klenby
6.2 Dokončení a opláštění
6.3 Další řešení zahradních pícek

7 Domečková zahradní pec na pizzu
7.1 Práce na základové desce
7.2 Vyzdívání stěn pod středovou desku
7.3 Zhotovení betonové desky pod ohništěm
7.4 Vytvoření topného prostoru - ohniště
7.4.1 Stavba obvodu a klenby topného prostoru - ohniště
7.4.1.1 Stavba klenby
7.4.1.2 Dvířka do pece
7.4.1.3 Oblouky klenby
7.4.2 Izolační plášť a armování nad klenbou pece
7.4.2.1 Použití izolační obezdívky pro lepší "ukládáníí" tepla
7.4.2.2 Duhy žáruvzdorné tepelné izolace
7.4.2.3 Litý lehčený beton
7.5 Stavba komína a vstupního prostoru do ohniště

8 Stavba zahradní pece dle Petry Bezdek
8.1 Základní údaje pro cihlovou pec s valenou klenbou
8.2 Příprava stavby
8.3 Stavba pece
8.4 Dokončovací práce
8.5 Návod na topení v cihlové peci
8.5.1 Pomůcky, které potřebujeme
8.5.2 Vytápění

9 Pečeme pizzu podle receptů paní Uschi Ipolt-Ustali
9.1 Kdo by neměl rád pizzu
9.2 Recept na těsto na pizzu
9.3 Přísady na pizzu
9.4 Zdobení pizzy
9.5 Pečení v peci
9.6 Vyzkoušené a oblíbené recepty na pizzy paní Uschi

10 Problémy, závady a jejich řešení

Použitá literatura a prameny

O Autorovi

Vlk Václav

Narozen v Praze, po vyučení provozní chemik, dále studia na SVVŠ, Ped. fak. UK a Institutu řízení. Praxe: dělník, mistr, učitel, vedoucí DS, vedoucí provozu tepelných zařízení. Od roku 1988 působí v soukromém sektoru. Píše odborné i populární články do tisku - Chatař, Domov, Lidová demokracie, Naší přírodou, Bydlení a další. V 90. letech se podílelna přípravě televizního pořadu Receptář, který se týkal tématu vytápění. Spolupracuje s časopisy „Kachelofen und Kamin", „Baubiologie und Oekologie". Člen E F A -Europäische Feuerstätten Arbeitsgemeinschaft e.V. Je autorem odborných i populárních knižních titulů v nakladatelstvích Grada Publishing, a.s., ERA, XYZ, Československý spisovatel, Euromedia.

Proč nakupovat u nás?
99 %
titulů skladem
Ukázky
u většiny knih
Doprava nad
800 Kč zdarma
Objednávka
nad 800 Kč ZDARMA ZDARMA ZDARMA
do 800 Kč 49 Kč 69 Kč 84 Kč
Dobírka + 15 Kč + 15 Kč + 15 Kč


Ceny jsou uvedené včetně balného a DPH

Osobní odběr je ZDARMA

Hodnocení čtenářů

Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 223  -20 %
E-kniha 190  -20 %
Tištěná 191  -20 %
E-kniha 162  -20 %
Tištěná 60  -20 %
Tištěná 95  -20 %
E-kniha 81  -20 %
Tištěná 95  -20 %
Tištěná 71  -20 %
E-kniha 71  -20 %

Novinky a akční nabídky knih

Vyberte témata, která vás zajímají:



















Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.
Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace

 


 

 

 
Síla hesla:
 

 
 

Fakturační adresa

Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.