0 Ks
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Připravujeme

Připravované akce

Festival Evolution

22. 3. 2019 10:00 - 24. 3. 2019 19:00
Místo konání: Výstaviště Praha Holešovice
Zveme vás na festival Evolution, kde vám představí Lenka Kubelová to nejlepší z Alferie a bude ukotvovat "značku" do vašeho povědomí. Festival Evolution zahrnuje obvykle tyto okruhy - BIO STYL, ZDRAVÍ, ECO WORLD, ALTERNATIVA a OSOBNÍ ROZVOJ. Na vybrané tituly vám bude na stánku poskytnuta sleva 20 %.

Marketér roku 2018

23. 5. 2019, od 18:00 do 19:00
Místo konání: Divadelní sál Klubu Lávka na Novotného lávce v Praze 1
Rádi bychom vás informovali o blížící se akci Marketér roku 2018, jehož prezidentkou je naše významná autorka, Doc. PhDr. Jitka Vysekalová, Ph.D., která u nás napsala knihy Psychologie reklamy, Chování zákazníka, Emoce v marketingu, Reklama - jak dělat reklamu, Image a firemní identita.

Přihlášení k newsletteru

Vyberte si prosím obory, které vás zajímají a my vám budeme zasílat informace o knihách přizpůsobené vašemu zájmu

Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.
Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace

Síla hesla: