0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Síla přírodní fermentace

Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
Tištěná kniha
Brožovaná vazba
297 
Sklademi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů.

Poslední aktualizace skladu 13.12.2018 20:05
i: 21782 n: 24752143r: 8253
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku.
Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno).

S téměř stovkou receptů je nejobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Z obsahu knihy Síla přírodní fermentace

Předmluva (od Sally Fallonové) Poděkování Úvod: Kulturní souvislosti - pěstění fermentačního fetiše KAPITOLA 1: Rehabilitace živých kultur KAPITOLA 2: Teorie kultur KAPITOLA 3: Homogenizace kultur KAPITOLA 4: Zacházení s kulturami KAPITOLA 5: Nakládaná zelenina KAPITOLA 6: Fermentované luštěniny KAPITOLA 7: Kysané mléčné produkty a jejich veganské alternativy KAPITOLA 8: Chléb a placky KAPITOLA 9: Fermentované obilné kaše a nápoje KAPITOLA 10: Vína (včetně medoviny, cideru a zázvorového piva) KAPITOLA 11: Pivo KAPITOLA 12: Octy KAPITOLA 13: Kulturní reinkarnace Poznámky Použitá literatura Seznam receptů O autorovi Napsali o Síle přírodní fermentace

Tištěná kniha

Datum vydání: 12. 01. 2015
Katalogové číslo: 8153
ISBN: 978-80-247-5214-3
Formát / stran: 144×207, 256 stran
Síla přírodní fermentace

Tištěná kniha

Datum vydání: 12. 01. 2015
Katalogové číslo: 8153
ISBN: 978-80-247-5214-3
Formát / stran: 144×207, 256 stran

Síla přírodní fermentace

Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
Tištěná kniha
Brožovaná vazba
297 
Sklademi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů.

Poslední aktualizace skladu 13.12.2018 20:05
i: 21782 n: 24752143r: 8253
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku.
Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno).

S téměř stovkou receptů je nejobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Z obsahu knihy Síla přírodní fermentace

Předmluva (od Sally Fallonové) Poděkování Úvod: Kulturní souvislosti - pěstění fermentačního fetiše KAPITOLA 1: Rehabilitace živých kultur KAPITOLA 2: Teorie kultur KAPITOLA 3: Homogenizace kultur KAPITOLA 4: Zacházení s kulturami KAPITOLA 5: Nakládaná zelenina KAPITOLA 6: Fermentované luštěniny KAPITOLA 7: Kysané mléčné produkty a jejich veganské alternativy KAPITOLA 8: Chléb a placky KAPITOLA 9: Fermentované obilné kaše a nápoje KAPITOLA 10: Vína (včetně medoviny, cideru a zázvorového piva) KAPITOLA 11: Pivo KAPITOLA 12: Octy KAPITOLA 13: Kulturní reinkarnace Poznámky Použitá literatura Seznam receptů O autorovi Napsali o Síle přírodní fermentace

O Autorovi

Katz Ellix Sandor

Narodila se v roce1962) sám sebe označuje za fermentačního fetišistu. Jeho posedlost fermentací se objevila spolu s jeho nadšením pro vaření, výživu a zahrádkaření. Pochází z New Yorku, ale v součas né době je součástí komunity lidí, jež společně žije v Short Mountain, obklopena lesy a divokou přírodou Tennessee.

Proč nakupovat u nás?
99 %
titulů skladem
Ukázky
u většiny knih
Doprava nad
800 Kč zdarma
Objednávka
nad 800 Kč ZDARMA ZDARMA ZDARMA
do 800 Kč 49 Kč 69 Kč 84 Kč
Dobírka + 15 Kč + 15 Kč + 15 Kč


Ceny jsou uvedené včetně balného a DPH

Osobní odběr je ZDARMA

Hodnocení čtenářů

Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 429 
E-kniha 365 
Tištěná 299 
E-kniha 254 
Tištěná 279 
E-kniha 140  -41 %
Tištěná 319 
E-kniha 160  -41 %
Tištěná 229 
Tištěná 279 
E-kniha 140  -41 %

Novinky a akční nabídky knih

Vyberte témata, která vás zajímají:



















Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.
Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace

 


 

 

 
Síla hesla:
 

 
 

Fakturační adresa

Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.