0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Síla přírodní fermentace

Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Tištěná kniha
Brožovaná vazba
297  208  -30 %
Sklademi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů.

Poslední aktualizace skladu 03.6.2020 21:45
i: 21782 n: 24752143r: 8253
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Prolistovat knihu

Ukázky z E-knihy

Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku.
Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno).

S téměř stovkou receptů je nejobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Proč nakupovat u nás?
99 %
titulů skladem
Ukázky
u většiny knih
Doprava nad
800 Kč zdarma
Objednávka
nad 800 Kč ZDARMA ZDARMA ZDARMA
do 800 Kč 49 Kč 74 Kč 84 Kč
Dobírka + 15 Kč + 15 Kč + 15 Kč


Ceny jsou uvedené včetně balného a DPH

Osobní odběr na pobočce není možný.

Z obsahu knihy Síla přírodní fermentace

Předmluva (od Sally Fallonové) Poděkování Úvod: Kulturní souvislosti - pěstění fermentačního fetiše KAPITOLA 1: Rehabilitace živých kultur KAPITOLA 2: Teorie kultur KAPITOLA 3: Homogenizace kultur KAPITOLA 4: Zacházení s kulturami KAPITOLA 5: Nakládaná zelenina KAPITOLA 6: Fermentované luštěniny KAPITOLA 7: Kysané mléčné produkty a jejich veganské alternativy KAPITOLA 8: Chléb a placky KAPITOLA 9: Fermentované obilné kaše a nápoje KAPITOLA 10: Vína (včetně medoviny, cideru a zázvorového piva) KAPITOLA 11: Pivo KAPITOLA 12: Octy KAPITOLA 13: Kulturní reinkarnace Poznámky Použitá literatura Seznam receptů O autorovi Napsali o Síle přírodní fermentace

Tištěná kniha

Datum vydání: 12. 01. 2015
Katalogové číslo: 8153
ISBN: 978-80-247-5214-3
Formát / stran: 144×207, 256 stran

Poškozené knihy


Poškození knihy nemá žádný vliv na obsah. Kniha může mít například zažloutlé či vybledlé listy, natrženou nebo odřenou obálku, mírně naražené rohy či jiné podobné mechanické poškození, které však nebrání jejímu přečtení.

Více informací o poškozených knihách naleznete zde.
Síla přírodní fermentace

Tištěná kniha

Datum vydání: 12. 01. 2015
Katalogové číslo: 8153
ISBN: 978-80-247-5214-3
Formát / stran: 144×207, 256 stran
Jazyk: Čeština
91% 18 hlasů

Síla přírodní fermentace

Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Tištěná kniha
Brožovaná vazba
297  208  -30 %
Sklademi
Knihu předáme dopravci
maximálně do dvou pracovních dnů.

Poslední aktualizace skladu 03.6.2020 21:45
i: 21782 n: 24752143r: 8253
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku.
Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno).

S téměř stovkou receptů je nejobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.
Proč nakupovat u nás?
99 %
titulů skladem
Ukázky
u většiny knih
Doprava nad
800 Kč zdarma
Objednávka
nad 800 Kč ZDARMA ZDARMA ZDARMA
do 800 Kč 49 Kč 74 Kč 84 Kč
Dobírka + 15 Kč + 15 Kč + 15 Kč


Ceny jsou uvedené včetně balného a DPH

Osobní odběr na pobočce není možný.

Z obsahu knihy Síla přírodní fermentace

Předmluva (od Sally Fallonové) Poděkování Úvod: Kulturní souvislosti - pěstění fermentačního fetiše KAPITOLA 1: Rehabilitace živých kultur KAPITOLA 2: Teorie kultur KAPITOLA 3: Homogenizace kultur KAPITOLA 4: Zacházení s kulturami KAPITOLA 5: Nakládaná zelenina KAPITOLA 6: Fermentované luštěniny KAPITOLA 7: Kysané mléčné produkty a jejich veganské alternativy KAPITOLA 8: Chléb a placky KAPITOLA 9: Fermentované obilné kaše a nápoje KAPITOLA 10: Vína (včetně medoviny, cideru a zázvorového piva) KAPITOLA 11: Pivo KAPITOLA 12: Octy KAPITOLA 13: Kulturní reinkarnace Poznámky Použitá literatura Seznam receptů O autorovi Napsali o Síle přírodní fermentace

O Autorovi

Katz Ellix Sandor
Narodila se v roce1962) sám sebe označuje za fermentačního fetišistu. Jeho posedlost fermentací se objevila spolu s jeho nadšením pro vaření, výživu a zahrádkaření. Pochází z New Yorku, ale v součas né době je součástí komunity lidí, jež společně žije v Short Mountain, obklopena lesy a divokou přírodou Tennessee.

Hodnocení čtenářů

Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Zobrazit všechny recenze Přihlásit

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 300  -30 %
E-kniha 256  -30 %
Tištěná 160  -30 %
E-kniha 137  -30 %
Tištěná 279  -30 %
E-kniha 237  -30 %
Tištěná 209  -30 %
E-kniha 178  -30 %
Tištěná 419  -30 %
E-kniha 356  -30 %

Přihlášení k newsletteru

Vyberte si prosím obory, které vás zajímají a my vám budeme zasílat informace o knihách přizpůsobené vašemu zájmu



















Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.
Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace



 

 

 
Síla hesla:
 

 
 

Fakturační adresa

Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.